Les Plages d'Agnès
%
80

Les Plages d'Agnès

Kijk Les Plages d'Agnès

Moeite met waar je nou Les Plages d'Agnès moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Terugkerend naar de stranden die haar leven hebben getekend, schept Agnès Varda een soort van autodocumentaire. Ze brengt zichzelf in beeld met uittreksels van haar films, foto’s en reportages. Met humor en emotie laat ze ons delen in haar debuut als theaterfotograaf en daarna als vernieuwende cineast in de jaren vijftig, in haar leven met Jacques Demy, in haar feministisch engagement, in haar reizen in Cuba, in China en in de VS, in haar parcours als zelfstandige producer, in haar gezinsleven en in haar liefde voor stranden.

Regisseur en acteurs

  • Agnès Varda portrait

    Agnès Varda

    Director

Les Plages d'Agnès

Wil je Les Plages d'Agnès kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Les Plages d'Agnès streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Les Plages d'Agnès niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Les Plages d'Agnès zelfs gratis bekijken.

Les Plages d'Agnès downloaden

Wil je Les Plages d'Agnès ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Les Plages d'Agnès overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Les Plages d'Agnès torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Les Plages d'Agnès is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Les Plages d'Agnès trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Les Plages d'Agnès de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.