The Beast in the Jungle

The Beast in the Jungle

Bekijk de trailer

Kijk The Beast in the Jungle

Moeite met waar je nou The Beast in the Jungle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tegen de achtergrond van een afgelegen Engels landhuis speelt het raadselachtige liefdesverhaal van John Marcher en May Bartram. John gaat door het leven met het voorgevoel dat hem een onheilspellende gebeurtenis zal overkomen. Dit gevoel is zo hevig dat het hem verlamt. De enige aan wie hij dit toevertrouwt is May, die besluit om samen met hem op dat moment te wachten. May ontwikkelt gevoelens van ware liefde voor hem. John wordt echter beheerst door zijn onrust en angst, waardoor de liefde tussen hen gedoemd lijkt te mislukken. Dit epische duet is gebaseerd op de novelle The Beast in the Jungle van Henry James, geschreven in 1903. In deze dansante bewerking strekt het verhaal zich uit van eind 19de eeuw tot in het heden.

Regisseur en acteurs

 • Clara van Gool portrait

  Clara van Gool

  Director

 • Dane Hurst portrait

  Dane Hurst

  Actor

 • Sarah Reynolds portrait

  Sarah Reynolds

  Actor

 • Claire Johnston portrait

  Claire Johnston

  Actor

Trailers

The Beast in the Jungle

Zin om The Beast in the Jungle lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Beast in the Jungle te bekijken voor je op een rijtje.

The Beast in the Jungle downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Beast in the Jungle downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Beast in the Jungle. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Beast in the Jungle er ook in SD heel goed uit.

The Beast in the Jungle streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Beast in the Jungle net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Beast in the Jungle hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Beast in the Jungle helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Beast in the Jungle torrent

Denk je dat je om The Beast in the Jungle te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Beast in the Jungle trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Beast in the Jungle de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.