The Beast in the Jungle

The Beast in the Jungle

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Beast in the Jungle

Moeite met waar je nou The Beast in the Jungle moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Beast in the Jungle

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen The Beast in the Jungle draait?

Samenvatting

Tegen de achtergrond van een afgelegen Engels landhuis speelt het raadselachtige liefdesverhaal van John Marcher en May Bartram. John gaat door het leven met het voorgevoel dat hem een onheilspellende gebeurtenis zal overkomen. Dit gevoel is zo hevig dat het hem verlamt. De enige aan wie hij dit toevertrouwt is May, die besluit om samen met hem op dat moment te wachten. May ontwikkelt gevoelens van ware liefde voor hem. John wordt echter beheerst door zijn onrust en angst, waardoor de liefde tussen hen gedoemd lijkt te mislukken. Dit epische duet is gebaseerd op de novelle The Beast in the Jungle van Henry James, geschreven in 1903. In deze dansante bewerking strekt het verhaal zich uit van eind 19de eeuw tot in het heden.

Regisseur en acteurs

 • Clara van Gool portrait

  Clara van Gool

  Director

 • Dane Hurst portrait

  Dane Hurst

  Actor

 • Sarah Reynolds portrait

  Sarah Reynolds

  Actor

 • Claire Johnston portrait

  Claire Johnston

  Actor

Trailers

The Beast in the Jungle

Benieuwd naar The Beast in the Jungle? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Beast in the Jungle draait.

The Beast in the Jungle in de bioscoop

The Beast in the Jungle draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Beast in the Jungle.

The Beast in the Jungle streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Beast in the Jungle te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Beast in the Jungle een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Beast in the Jungle zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Beast in the Jungle torrent

Op zoek naar een torrent van The Beast in the Jungle? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Beast in the Jungle zonder zorgen.

The Beast in the Jungle downloaden

Als The Beast in the Jungle binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Beast in the Jungle trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Beast in the Jungle de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.