The Beguiled
%
70

The Beguiled

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Beguiled

Moeite met waar je nou The Beguiled moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Beguiled

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Coppola portait

  Sofia Coppola

  Director

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  John McBurney

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Martha Farnsworth

 • Kirsten Dunst portait

  Kirsten Dunst

  Edwina Dabney

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Alicia

 • Angourie Rice portait

  Angourie Rice

  Jane

 • Oona Laurence portait

  Oona Laurence

  Amy

 • Addison Riecke portrait

  Addison Riecke

  Marie

 • Emma Howard portrait

  Emma Howard

  Emily

Trailers

The Beguiled

Zin om The Beguiled lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Beguiled te bekijken voor je op een rijtje.

The Beguiled downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Beguiled downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Beguiled. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Beguiled er ook in SD heel goed uit.

The Beguiled streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Beguiled net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Beguiled hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Beguiled helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Beguiled torrent

Denk je dat je om The Beguiled te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Beguiled trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Beguiled de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.