The Beguiled
%
70

The Beguiled

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Beguiled

Moeite met waar je nou The Beguiled moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Beguiled

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Coppola portait

  Sofia Coppola

  Director

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  John McBurney

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Martha Farnsworth

 • Kirsten Dunst portait

  Kirsten Dunst

  Edwina Dabney

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Alicia

 • Angourie Rice portait

  Angourie Rice

  Jane

 • Oona Laurence portait

  Oona Laurence

  Amy

 • Addison Riecke portrait

  Addison Riecke

  Marie

 • Emma Howard portrait

  Emma Howard

  Emily

Trailers

The Beguiled

Wil je The Beguiled kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Beguiled streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Beguiled niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Beguiled zelfs gratis bekijken.

The Beguiled downloaden

Wil je The Beguiled ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Beguiled overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Beguiled torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Beguiled is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Beguiled trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Beguiled de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.