The Boat
%
90

The Boat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Boat

Moeite met waar je nou The Boat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Boat

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen The Boat draait?

Samenvatting

Midden op de oceaan stuit een visser op een volledig verlaten boot. Eenmaal aan boord komt hij erachter dat zijn eigen bootje plotseling is verdwenen, en dat hij hopeloos is achtergelaten op het spookachtige vaartuig. Met niets anders dan water om hem heen, kan hij geen kant op. Wanneer het begint te lijken alsof de boot een eigen wil heeft en de eenzame visser opgesloten wordt in het ruim, zal hij moeten vechten tegen een mysterieuze en sterke kracht.

Regisseur en acteurs

  • Winston Azzopardi portrait

    Winston Azzopardi

    Director

  • Joe Azzopardi portrait

    Joe Azzopardi

    Sailor

Trailers

The Boat

Benieuwd naar The Boat? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Boat draait.

The Boat in de bioscoop

The Boat draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Boat.

The Boat streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Boat te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Boat een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Boat zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Boat torrent

Op zoek naar een torrent van The Boat? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Boat zonder zorgen.

The Boat downloaden

Als The Boat binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Boat trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Boat de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.