The Boat
%
90

The Boat

Bekijk de trailer

Kijk The Boat

Moeite met waar je nou The Boat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Midden op de oceaan stuit een visser op een volledig verlaten boot. Eenmaal aan boord komt hij erachter dat zijn eigen bootje plotseling is verdwenen, en dat hij hopeloos is achtergelaten op het spookachtige vaartuig. Met niets anders dan water om hem heen, kan hij geen kant op. Wanneer het begint te lijken alsof de boot een eigen wil heeft en de eenzame visser opgesloten wordt in het ruim, zal hij moeten vechten tegen een mysterieuze en sterke kracht.

Regisseur en acteurs

  • Winston Azzopardi portrait

    Winston Azzopardi

    Director

  • Joe Azzopardi portrait

    Joe Azzopardi

    Sailor

Trailers

The Boat

Veel gehoord over The Boat en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Boat heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Boat streamen

Wil je The Boat, de movie met Joe Azzopardi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Boat zelfs gratis kijken.

The Boat downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Boat ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Boat er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Boat torrent

Op zoek naar een torrent van The Boat? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Boat te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Boat trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Boat. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.