The Bookshop
%
67

The Bookshop

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bookshop

Moeite met waar je nou The Bookshop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bookshop

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

In de verfilming van Penelope Fitzgerald's boek De Boekhandel besluit weduwe Florence Green (Emily Mortimer, The Party) haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt, maar eind jaren vijftig in het Britse kustplaatsje doet haar winkel meer stof opwaaien dan verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Isabel Coixet portait

  Isabel Coixet

  Director

 • Patricia Clarkson portait

  Patricia Clarkson

  Mrs. Violet Gamart

 • Emily Mortimer portait

  Emily Mortimer

  Florence Green

 • Bill Nighy portait

  Bill Nighy

  Mr. Brundish

 • Honor Kneafsey portait

  Honor Kneafsey

  Christine

Trailers

The Bookshop

Op zoek naar The Bookshop? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Bookshop streamen

Het streamen van movies als The Bookshop heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Bookshop waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Bookshop dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Bookshop downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Bookshop te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Bookshop torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Bookshop trailer

Weet je nog niet zeker of The Bookshop jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.