The Bookshop
%
67

The Bookshop

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bookshop

Moeite met waar je nou The Bookshop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bookshop

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

In de verfilming van Penelope Fitzgerald's boek De Boekhandel besluit weduwe Florence Green (Emily Mortimer, The Party) haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt, maar eind jaren vijftig in het Britse kustplaatsje doet haar winkel meer stof opwaaien dan verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Isabel Coixet portait

  Isabel Coixet

  Director

 • Patricia Clarkson portait

  Patricia Clarkson

  Mrs. Violet Gamart

 • Emily Mortimer portait

  Emily Mortimer

  Florence Green

 • Bill Nighy portait

  Bill Nighy

  Mr. Brundish

 • Honor Kneafsey portait

  Honor Kneafsey

  Christine

Trailers

The Bookshop

Veel gehoord over The Bookshop en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Bookshop heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Bookshop streamen

Wil je The Bookshop, de movie met Patricia Clarkson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Bookshop zelfs gratis kijken.

The Bookshop downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Bookshop ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Bookshop er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Bookshop torrent

Op zoek naar een torrent van The Bookshop? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Bookshop te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Bookshop trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Bookshop. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.