The Bookshop
%
67

The Bookshop

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bookshop

Moeite met waar je nou The Bookshop moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bookshop

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

In de verfilming van Penelope Fitzgerald's boek De Boekhandel besluit weduwe Florence Green (Emily Mortimer, The Party) haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt, maar eind jaren vijftig in het Britse kustplaatsje doet haar winkel meer stof opwaaien dan verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Isabel Coixet portait

  Isabel Coixet

  Director

 • Patricia Clarkson portait

  Patricia Clarkson

  Mrs. Violet Gamart

 • Emily Mortimer portait

  Emily Mortimer

  Florence Green

 • Bill Nighy portait

  Bill Nighy

  Mr. Brundish

 • Honor Kneafsey portait

  Honor Kneafsey

  Christine

Trailers

The Bookshop

Benieuwd naar The Bookshop? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Bookshop kunt bekijken.

The Bookshop streamen

Wil je The Bookshop streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Bookshop gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Bookshop downloaden

movies als The Bookshop kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Bookshop. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Bookshop. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Bookshop torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Bookshop te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Bookshop trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Bookshop je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!