The Breakfast Club
%
79

The Breakfast Club

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Breakfast Club

Moeite met waar je nou The Breakfast Club moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Breakfast Club

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Emilio Estevez, Molly Ringwald, Anthony Michael Hall, Judd Nelson and Ally Sheedy are five students in Saturday detention with nothing in common except each other.

Regisseur en acteurs

 • John Hughes portrait

  John Hughes

  director

 • John Kapelos portrait

  John Kapelos

  actor

 • Paul Gleason portrait

  Paul Gleason

  actor

 • Ally Sheedy portrait

  Ally Sheedy

  actor

 • Molly Ringwald portrait

  Molly Ringwald

  actor

 • Judd Nelson portrait

  Judd Nelson

  actor

 • Anthony Michael Hall portrait

  Anthony Michael Hall

  actor

 • Emilio Estevez portrait

  Emilio Estevez

  actor

Trailers

The Breakfast Club

Wil je The Breakfast Club kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1985 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Breakfast Club streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Breakfast Club niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Breakfast Club zelfs gratis bekijken.

The Breakfast Club downloaden

Wil je The Breakfast Club ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Breakfast Club overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Breakfast Club torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Breakfast Club is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Breakfast Club trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Breakfast Club de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.