Breakfast Club
%
79

Breakfast Club

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breakfast Club

Moeite met waar je nou Breakfast Club moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breakfast Club

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Breakfast Club draait?

Samenvatting

Emilio Estevez, Molly Ringwald, Anthony Michael Hall, Judd Nelson and Ally Sheedy are five students in Saturday detention with nothing in common except each other.

Regisseur en acteurs

 • John Hughes portrait

  John Hughes

  director

 • John Kapelos portrait

  John Kapelos

  actor

 • Paul Gleason portrait

  Paul Gleason

  actor

 • Ally Sheedy portrait

  Ally Sheedy

  actor

 • Molly Ringwald portrait

  Molly Ringwald

  actor

 • Judd Nelson portrait

  Judd Nelson

  actor

 • Anthony Michael Hall portrait

  Anthony Michael Hall

  actor

 • Emilio Estevez portrait

  Emilio Estevez

  actor

Trailers

Breakfast Club

Benieuwd naar Breakfast Club? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Breakfast Club draait.

Breakfast Club in de bioscoop

Breakfast Club draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Breakfast Club.

Breakfast Club streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Breakfast Club te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Breakfast Club een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Breakfast Club zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Breakfast Club torrent

Op zoek naar een torrent van Breakfast Club? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Breakfast Club zonder zorgen.

Breakfast Club downloaden

Als Breakfast Club binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Breakfast Club trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Breakfast Club de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.