The Bridge
%
86

The Bridge

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bridge

Moeite met waar je nou The Bridge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bridge

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Misdaadserie waarin de Deense en Zweedse rechercheteams samenwerken om misdaden op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Helin portait

  Sofia Helin

  Saga Norén

 • Rafael Pettersson portait

  Rafael Pettersson

  John

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Henrik

 • Dag Malmberg portait

  Dag Malmberg

  Hans

 • Sarah Boberg portait

  Sarah Boberg

  Lillian

 • Louise Peterhoff portait

  Louise Peterhoff

  Annika

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Freddie Holst

Trailers

The Bridge

Benieuwd naar The Bridge? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Bridge kunt bekijken.

The Bridge streamen

Wil je The Bridge streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Bridge gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Bridge downloaden

movies als The Bridge kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Bridge. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Bridge. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Bridge torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Bridge te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Bridge trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Bridge je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!