The Bridge
%
86

The Bridge

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bridge

Moeite met waar je nou The Bridge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bridge

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Misdaadserie waarin de Deense en Zweedse rechercheteams samenwerken om misdaden op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Helin portait

  Sofia Helin

  Saga Norén

 • Rafael Pettersson portait

  Rafael Pettersson

  John

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Henrik

 • Dag Malmberg portait

  Dag Malmberg

  Hans

 • Sarah Boberg portait

  Sarah Boberg

  Lillian

 • Louise Peterhoff portait

  Louise Peterhoff

  Annika

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Freddie Holst

Trailers

The Bridge

Zin om The Bridge lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Bridge te bekijken voor je op een rijtje.

The Bridge downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Bridge downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Bridge. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Bridge er ook in SD heel goed uit.

The Bridge streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Bridge net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Bridge hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Bridge helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Bridge torrent

Denk je dat je om The Bridge te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Bridge trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Bridge de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.