The Chaser
%
79

The Chaser

Nu kijken

Kijk The Chaser

Moeite met waar je nou The Chaser moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Chaser

Samenvatting

Jung-ho, een ex-detective maar nu een pooier, is geïrriteerd omdat een aantal van zijn meisjes niets meer van zich laten horen terwijl ze nog een schuld bij hem hebben open staan. Op een avond krijgt hij een telefoontje van een klant en stuurt Min-jin. Jung-ho realiseert zich later dat het telefoonnummer hetzelfde is als de klant waar hij zijn vermiste meisjes voor het laatst naar toe had gestuurd. Hij besluit daarom op zoek te gaan naar Min-jin.

Regisseur en acteurs

 • Na Hong-Jin portait

  Na Hong-Jin

  Director

 • Kim Yun-Seok portait

  Kim Yun-Seok

  Jung-Ho

 • Ha Jung-Woo portait

  Ha Jung-Woo

  Ji Young-Min

 • Seo Young-hee portait

  Seo Young-hee

  Mi-Jin

 • Park Hyo-Joo portait

  Park Hyo-Joo

  Detective Oh Eun-shil

 • Jeong In-Gi portait

  Jeong In-Gi

  Detective Lee Gil-Woo

 • Jo Deok-Jae portait

  Jo Deok-Jae

  Detective Choi

 • Kim Yoo-jung portait

  Kim Yoo-jung

  Eun-Ji, Mi-Jin's daughter

 • Koo Bon-Woong portait

  Koo Bon-Woong

  Oh-Jot

 • Choi Jeong-Woo portait

  Choi Jeong-Woo

  Mounted Police chief

The Chaser

The Chaser streamen

The Chaser streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Chaser downloaden

Zin om The Chaser te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Chaser te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Chaser torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Chaser makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Chaser trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Chaser jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.