The Chaser
%
79

The Chaser

Nu kijken

Kijk The Chaser

Moeite met waar je nou The Chaser moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Chaser

Samenvatting

Jung-ho, een ex-detective maar nu een pooier, is geïrriteerd omdat een aantal van zijn meisjes niets meer van zich laten horen terwijl ze nog een schuld bij hem hebben open staan. Op een avond krijgt hij een telefoontje van een klant en stuurt Min-jin. Jung-ho realiseert zich later dat het telefoonnummer hetzelfde is als de klant waar hij zijn vermiste meisjes voor het laatst naar toe had gestuurd. Hij besluit daarom op zoek te gaan naar Min-jin.

Regisseur en acteurs

 • Na Hong-Jin portait

  Na Hong-Jin

  Director

 • Kim Yun-Seok portait

  Kim Yun-Seok

  Jung-Ho

 • Ha Jung-Woo portait

  Ha Jung-Woo

  Ji Young-Min

 • Seo Young-hee portait

  Seo Young-hee

  Mi-Jin

 • Park Hyo-Joo portait

  Park Hyo-Joo

  Detective Oh Eun-shil

 • Jeong In-Gi portait

  Jeong In-Gi

  Detective Lee Gil-Woo

 • Jo Deok-Jae portait

  Jo Deok-Jae

  Detective Choi

 • Kim Yoo-jung portait

  Kim Yoo-jung

  Eun-Ji, Mi-Jin's daughter

 • Koo Bon-Woong portait

  Koo Bon-Woong

  Oh-Jot

 • Choi Jeong-Woo portait

  Choi Jeong-Woo

  Mounted Police chief

The Chaser

Wil je The Chaser kijken? De movie van Na Hong-Jin uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Chaser op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Chaser met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Chaser downloaden

Het downloaden van The Chaser is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Chaser ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Chaser streamen

Het streamen van The Chaser heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Chaser online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Chaser kijkt. Ideaal!

The Chaser torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Chaser. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Chaser trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Chaser voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.