The Children Act

The Children Act

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Children Act

Moeite met waar je nou The Children Act moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Children Act

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Het huwelijk van rechter Fiona Maye met haar man staat op losse schroeven. Ze stort zich op een ingewikkelde zaak waarbij een doodzieke 17-jarige jongen, gediagnosticeerd met kanker, behandeling weigert op grond van de religieuze overtuigingen van zijn familie.

Regisseur en acteurs

 • Richard Eyre portrait

  Richard Eyre

  Director

 • Emma Thompson portrait

  Emma Thompson

  Actor

 • Fionn Whitehead portrait

  Fionn Whitehead

  Actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  Actor

Trailers

The Children Act

Op zoek naar The Children Act? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Children Act streamen

Het streamen van movies als The Children Act heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Children Act waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Children Act dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Children Act downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Children Act te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Children Act torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Children Act trailer

Weet je nog niet zeker of The Children Act jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.