The Children Act

The Children Act

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Children Act

Moeite met waar je nou The Children Act moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Children Act

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen The Children Act draait?

Samenvatting

Het huwelijk van rechter Fiona Maye met haar man staat op losse schroeven. Ze stort zich op een ingewikkelde zaak waarbij een doodzieke 17-jarige jongen, gediagnosticeerd met kanker, behandeling weigert op grond van de religieuze overtuigingen van zijn familie.

Regisseur en acteurs

 • Richard Eyre portrait

  Richard Eyre

  Director

 • Emma Thompson portrait

  Emma Thompson

  Actor

 • Fionn Whitehead portrait

  Fionn Whitehead

  Actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  Actor

Trailers

The Children Act

Benieuwd naar The Children Act? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Children Act draait.

The Children Act in de bioscoop

The Children Act draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Children Act.

The Children Act streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Children Act te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Children Act een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Children Act zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Children Act torrent

Op zoek naar een torrent van The Children Act? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Children Act zonder zorgen.

The Children Act downloaden

Als The Children Act binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Children Act trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Children Act de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.