The Clovehitch Killer

The Clovehitch Killer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Clovehitch Killer

Moeite met waar je nou The Clovehitch Killer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Clovehitch Killer

Bekijk nog 9 bronnen

Weten in welke bioscopen The Clovehitch Killer draait?

Samenvatting

Tyler (Charlie Plummer) is een keurige tiener en zijn vader Don (Dylan McDermott) een gerespecteerd inwoner van een rustig dorp in Kentucky. Beiden zijn lid van scouting en bezoeken elke zondag de kerk. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar, bekend als ‘de Clovehitch Killer’, enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie deze moorden heeft gepleegd. Wanneer Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto’s vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop. Als hij deze vermoedens kenbaar maakt aan Kassi, een door de moorden geobsedeerd buitenbeetje, besluiten ze samen op onderzoek uit te gaan met als doel de dader te ontmaskeren en uit te schakelen. Maar wat als Tyler tijdens zijn zoektocht naar de waarheid in de knoop komt met zijn eigen loyaliteit?

Regisseur en acteurs

 • Duncan Skiles portrait

  Duncan Skiles

  Director

 • Charlie Plummer portait

  Charlie Plummer

  Tyler

 • Dylan McDermott portait

  Dylan McDermott

  Don

 • Samantha Mathis portait

  Samantha Mathis

  Cindy

 • Madisen Beaty portait

  Madisen Beaty

  Kassi

 • Brenna Sherman portait

  Brenna Sherman

  Susie

 • Lance Chantiles-Wertz portait

  Lance Chantiles-Wertz

  Billy

Trailers

The Clovehitch Killer

Benieuwd naar The Clovehitch Killer? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Clovehitch Killer draait.

The Clovehitch Killer in de bioscoop

The Clovehitch Killer draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Clovehitch Killer.

The Clovehitch Killer streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Clovehitch Killer te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Clovehitch Killer een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Clovehitch Killer zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Clovehitch Killer torrent

Op zoek naar een torrent van The Clovehitch Killer? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Clovehitch Killer zonder zorgen.

The Clovehitch Killer downloaden

Als The Clovehitch Killer binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Clovehitch Killer trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Clovehitch Killer de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.