The Clovehitch Killer

The Clovehitch Killer

Bekijk de trailer

Kijk The Clovehitch Killer

Moeite met waar je nou The Clovehitch Killer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tyler (Charlie Plummer) is een keurige tiener en zijn vader Don (Dylan McDermott) een gerespecteerd inwoner van een rustig dorp in Kentucky. Beiden zijn lid van scouting en bezoeken elke zondag de kerk. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar, bekend als ‘de Clovehitch Killer’, enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie deze moorden heeft gepleegd. Wanneer Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto’s vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop. Als hij deze vermoedens kenbaar maakt aan Kassi, een door de moorden geobsedeerd buitenbeetje, besluiten ze samen op onderzoek uit te gaan met als doel de dader te ontmaskeren en uit te schakelen. Maar wat als Tyler tijdens zijn zoektocht naar de waarheid in de knoop komt met zijn eigen loyaliteit?

Regisseur en acteurs

 • Duncan Skiles portrait

  Duncan Skiles

  Director

 • Charlie Plummer portait

  Charlie Plummer

  Tyler

 • Dylan McDermott portait

  Dylan McDermott

  Don

 • Samantha Mathis portait

  Samantha Mathis

  Cindy

 • Madisen Beaty portait

  Madisen Beaty

  Kassi

 • Brenna Sherman portait

  Brenna Sherman

  Susie

 • Lance Chantiles-Wertz portait

  Lance Chantiles-Wertz

  Billy

Trailers

The Clovehitch Killer

Veel gehoord over The Clovehitch Killer en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Clovehitch Killer heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Clovehitch Killer streamen

Wil je The Clovehitch Killer, de movie met Charlie Plummer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Clovehitch Killer zelfs gratis kijken.

The Clovehitch Killer downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Clovehitch Killer ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Clovehitch Killer er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Clovehitch Killer torrent

Op zoek naar een torrent van The Clovehitch Killer? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Clovehitch Killer te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Clovehitch Killer trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Clovehitch Killer. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.