Atomic Blonde
%
71

Atomic Blonde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Atomic Blonde

Moeite met waar je nou Atomic Blonde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Atomic Blonde

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Oscar®-winner Charlize Theron stars as elite MI6's most lethal assassin and the crown jewel of her Majesty's secret intelligence service, Lorraine Broughton. When she's sent on a covert mission into Cold War Berlin, she must use all of the spycraft, sensuality and savagery she has to stay alive in the ticking time bomb of a city simmering with revolution and double-crossing hives of traitors. Broughton must navigate her way through a deadly game of spies to recover a priceless dossier while fighting ferocious killers along the way in this breakneck action-thriller from director David Leitch (John Wick).

Regisseur en acteurs

 • David Leitch portait

  David Leitch

  Director

 • Charlize Theron portait

  Charlize Theron

  Lorraine Broughton

 • James McAvoy portait

  James McAvoy

  Percival

 • Sofia Boutella portait

  Sofia Boutella

  Actor

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Actor

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Gray

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  Spyglass

 • Roland Møller portait

  Roland Møller

  Actor

 • Jóhannes Haukur Jóhannesson portait

  Jóhannes Haukur Jóhannesson

  Yuri Bakhtin

 • Daniel Bernhardt portait

  Daniel Bernhardt

  Soldier

 • James Faulkner portait

  James Faulkner

  C

 • Attila Árpa portait

  Attila Árpa

  Border Guard

 • Sam Hargrave portrait

  Sam Hargrave

  Gascoine

 • Declan Hannigan portait

  Declan Hannigan

  Driver

Trailers

Atomic Blonde

Wil je Atomic Blonde kijken? De movie van David Leitch uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Atomic Blonde op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Atomic Blonde met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Atomic Blonde downloaden

Het downloaden van Atomic Blonde is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Atomic Blonde ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Atomic Blonde streamen

Het streamen van Atomic Blonde heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Atomic Blonde online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Atomic Blonde kijkt. Ideaal!

Atomic Blonde torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Atomic Blonde. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Atomic Blonde trailer

Bekijk eerst even de trailer van Atomic Blonde voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.