The Dark Knight
%
90

The Dark Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Dark Knight

Moeite met waar je nou The Dark Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Dark Knight

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De dagen van de georganiseerde misdaad in Gotham City lijken dankzij Batman en Gordon geteld te zijn. Officier van justitie Harvey Dent sluit de criminelen met tientallen tegelijk op en wordt in Gotham City als reddende engel beschouwd. Maar net wanneer het drietal denkt dat ze de beslissende slag tegen de maffia zullen winnen, duikt met de Joker een nieuwe, gevaarlijke tegenstander op.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Nolan portrait

  Christopher Nolan

  director

 • Monique Gabriela Curnen portrait

  Monique Gabriela Curnen

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Gary Oldman portrait

  Gary Oldman

  actor

 • Maggie Gyllenhaal portrait

  Maggie Gyllenhaal

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  actor

 • Heath Ledger portrait

  Heath Ledger

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

The Dark Knight

Wil je The Dark Knight kijken? De movie vanuit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Dark Knight op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Dark Knight met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Dark Knight downloaden

Het downloaden van The Dark Knight is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Dark Knight ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Dark Knight streamen

Het streamen van The Dark Knight heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Dark Knight online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Dark Knight kijkt. Ideaal!

The Dark Knight torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Dark Knight. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Dark Knight trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Dark Knight voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.