The Dark Knight
%
90

The Dark Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Dark Knight

Moeite met waar je nou The Dark Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Dark Knight

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De dagen van de georganiseerde misdaad in Gotham City lijken dankzij Batman en Gordon geteld te zijn. Officier van justitie Harvey Dent sluit de criminelen met tientallen tegelijk op en wordt in Gotham City als reddende engel beschouwd. Maar net wanneer het drietal denkt dat ze de beslissende slag tegen de maffia zullen winnen, duikt met de Joker een nieuwe, gevaarlijke tegenstander op.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Nolan portrait

  Christopher Nolan

  director

 • Monique Gabriela Curnen portrait

  Monique Gabriela Curnen

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Gary Oldman portrait

  Gary Oldman

  actor

 • Maggie Gyllenhaal portrait

  Maggie Gyllenhaal

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  actor

 • Heath Ledger portrait

  Heath Ledger

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

The Dark Knight

Zin om The Dark Knight lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Dark Knight te bekijken voor je op een rijtje.

The Dark Knight downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Dark Knight downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Dark Knight. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Dark Knight er ook in SD heel goed uit.

The Dark Knight streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Dark Knight net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Dark Knight hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Dark Knight helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Dark Knight torrent

Denk je dat je om The Dark Knight te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Dark Knight trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Dark Knight de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.