The Dark Knight
%
90

The Dark Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Dark Knight

Moeite met waar je nou The Dark Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Dark Knight

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Batman en James Gordon bundelen hun krachten met de Officier van Justitie. Samen proberen zij de chaos in Gotham tegen te gaan. Die chaos wordt veroorzaakt door Batmans ergste vijand, The Joker.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Nolan portrait

  Christopher Nolan

  director

 • Monique Gabriela Curnen portrait

  Monique Gabriela Curnen

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Gary Oldman portrait

  Gary Oldman

  actor

 • Maggie Gyllenhaal portrait

  Maggie Gyllenhaal

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  actor

 • Heath Ledger portrait

  Heath Ledger

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

The Dark Knight

The Dark Knight streamen

The Dark Knight streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Dark Knight downloaden

Zin om The Dark Knight te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Dark Knight te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Dark Knight torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Dark Knight makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Dark Knight trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Dark Knight jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.