La Novia del Desierto
%
70

La Novia del Desierto

Bekijk de trailer

Kijk La Novia del Desierto

Moeite met waar je nou La Novia del Desierto moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De 23-jarige Patricia Dombrowski, ook wel bekend als Patti Cake$ of Killa P, woont in een vervallen stadje in New Jersey. Ze droomt van een carrière als succesvolle rapper, maar ze is gewoontjes en wordt door de rappers op straat uitgelachen. Thuis zit ze vast tussen haar liefhebbende, invalide oma en haar verbitterde moeder. Daarom werkt ze keihard om extra geld te verdienen en grijpt ze elke kans aan om haar muziek naar buiten te brengen. Met de hulp van haar beste vriend Jheri, de mysterieuze muzikant Basterd én haar oma, gaat ze de pestkoppen, onbetaalde rekeningen en onvervulde dromen te lijf!

Regisseur en acteurs

 • Cecilia Atán portrait

  Cecilia Atán

  Director

 • Valeria Pivato portrait

  Valeria Pivato

  Director

 • Paulina García portait

  Paulina García

  Teresa

 • Claudio Rissi portait

  Claudio Rissi

  El Gringo

Trailers

La Novia del Desierto

Veel gehoord over La Novia del Desierto en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt La Novia del Desierto heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

La Novia del Desierto streamen

Wil je La Novia del Desierto, de movie met Paulina García, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je La Novia del Desierto zelfs gratis kijken.

La Novia del Desierto downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je La Novia del Desierto ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet La Novia del Desierto er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

La Novia del Desierto torrent

Op zoek naar een torrent van La Novia del Desierto? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van La Novia del Desierto te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

La Novia del Desierto trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van La Novia del Desierto. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.