La Novia del Desierto
%
70

La Novia del Desierto

Bekijk de trailer

Kijk La Novia del Desierto

Moeite met waar je nou La Novia del Desierto moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De 23-jarige Patricia Dombrowski, ook wel bekend als Patti Cake$ of Killa P, woont in een vervallen stadje in New Jersey. Ze droomt van een carrière als succesvolle rapper, maar ze is gewoontjes en wordt door de rappers op straat uitgelachen. Thuis zit ze vast tussen haar liefhebbende, invalide oma en haar verbitterde moeder. Daarom werkt ze keihard om extra geld te verdienen en grijpt ze elke kans aan om haar muziek naar buiten te brengen. Met de hulp van haar beste vriend Jheri, de mysterieuze muzikant Basterd én haar oma, gaat ze de pestkoppen, onbetaalde rekeningen en onvervulde dromen te lijf!

Regisseur en acteurs

 • Cecilia Atán portrait

  Cecilia Atán

  Director

 • Valeria Pivato portrait

  Valeria Pivato

  Director

 • Paulina García portait

  Paulina García

  Teresa

 • Claudio Rissi portait

  Claudio Rissi

  El Gringo

Trailers

La Novia del Desierto

Wil je La Novia del Desierto kijken? De movie van Cecilia Atán uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om La Novia del Desierto op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om La Novia del Desierto met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

La Novia del Desierto downloaden

Het downloaden van La Novia del Desierto is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je La Novia del Desierto ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

La Novia del Desierto streamen

Het streamen van La Novia del Desierto heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je La Novia del Desierto online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar La Novia del Desierto kijkt. Ideaal!

La Novia del Desierto torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van La Novia del Desierto. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

La Novia del Desierto trailer

Bekijk eerst even de trailer van La Novia del Desierto voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.