The Disciples: Een straatopera

The Disciples: Een straatopera

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Disciples: Een straatopera

Moeite met waar je nou The Disciples: Een straatopera moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Disciples: Een straatopera

Bekijk nog 16 bronnen

Weten in welke bioscopen The Disciples: Een straatopera draait?

Samenvatting

Twintig daklozen, één opera. Met de opera The Disciples - een straatopera – geïnspireerd op Los Olvidados van Luis Buñuel – geschreven door Ramón Gieling en gecomponeerd door Boudewijn Tarenskeen, laten zij de leden van het Amsterdamse dak - en thuislozenkoor De Straatklinkers een verhevigde, criminele, versie van zichzelf spelen en zingen. Een opera maken met twintig daklozen is vragen om problemen. Het is daarom niet de opera, maar de weg er naar toe die in de film centraal staat. Het repetitieproces en de off-the-record persoonlijke portretten van de ongeschoolde zangers leiden ten slotte naar de opera waarin zij als de Apostelen van het Niets hun ziel bloot geven.

Regisseur en acteurs

  • Ramón Gieling portrait

    Ramón Gieling

    Director

Trailers

The Disciples: Een straatopera

Benieuwd naar The Disciples: Een straatopera? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Disciples: Een straatopera draait.

The Disciples: Een straatopera in de bioscoop

The Disciples: Een straatopera draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Disciples: Een straatopera.

The Disciples: Een straatopera streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Disciples: Een straatopera te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Disciples: Een straatopera een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Disciples: Een straatopera zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Disciples: Een straatopera torrent

Op zoek naar een torrent van The Disciples: Een straatopera? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Disciples: Een straatopera zonder zorgen.

The Disciples: Een straatopera downloaden

Als The Disciples: Een straatopera binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Disciples: Een straatopera trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Disciples: Een straatopera de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.