The Disciples: Een straatopera

The Disciples: Een straatopera

Bekijk de trailer

Kijk The Disciples: Een straatopera

Moeite met waar je nou The Disciples: Een straatopera moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twintig daklozen, één opera. Met de opera The Disciples - een straatopera – geïnspireerd op Los Olvidados van Luis Buñuel – geschreven door Ramón Gieling en gecomponeerd door Boudewijn Tarenskeen, laten zij de leden van het Amsterdamse dak - en thuislozenkoor De Straatklinkers een verhevigde, criminele, versie van zichzelf spelen en zingen. Een opera maken met twintig daklozen is vragen om problemen. Het is daarom niet de opera, maar de weg er naar toe die in de film centraal staat. Het repetitieproces en de off-the-record persoonlijke portretten van de ongeschoolde zangers leiden ten slotte naar de opera waarin zij als de Apostelen van het Niets hun ziel bloot geven.

Regisseur en acteurs

  • Ramón Gieling portrait

    Ramón Gieling

    Director

Trailers

The Disciples: Een straatopera

Veel gehoord over The Disciples: Een straatopera en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Disciples: Een straatopera heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Disciples: Een straatopera streamen

Wil je The Disciples: Een straatopera, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Disciples: Een straatopera zelfs gratis kijken.

The Disciples: Een straatopera downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Disciples: Een straatopera ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Disciples: Een straatopera er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Disciples: Een straatopera torrent

Op zoek naar een torrent van The Disciples: Een straatopera? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Disciples: Een straatopera te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Disciples: Een straatopera trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Disciples: Een straatopera. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.