The Disciples: Een straatopera

The Disciples: Een straatopera

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Disciples: Een straatopera

Moeite met waar je nou The Disciples: Een straatopera moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Disciples: Een straatopera

Samenvatting

Twintig daklozen, één opera. Met de opera The Disciples - een straatopera – geïnspireerd op Los Olvidados van Luis Buñuel – geschreven door Ramón Gieling en gecomponeerd door Boudewijn Tarenskeen, laten zij de leden van het Amsterdamse dak - en thuislozenkoor De Straatklinkers een verhevigde, criminele, versie van zichzelf spelen en zingen. Een opera maken met twintig daklozen is vragen om problemen. Het is daarom niet de opera, maar de weg er naar toe die in de film centraal staat. Het repetitieproces en de off-the-record persoonlijke portretten van de ongeschoolde zangers leiden ten slotte naar de opera waarin zij als de Apostelen van het Niets hun ziel bloot geven.

Regisseur en acteurs

  • Ramón Gieling portrait

    Ramón Gieling

    Director

Trailers

The Disciples: Een straatopera

Zin om The Disciples: Een straatopera lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Disciples: Een straatopera te bekijken voor je op een rijtje.

The Disciples: Een straatopera downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Disciples: Een straatopera downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Disciples: Een straatopera. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Disciples: Een straatopera er ook in SD heel goed uit.

The Disciples: Een straatopera streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Disciples: Een straatopera net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Disciples: Een straatopera hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Disciples: Een straatopera helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Disciples: Een straatopera torrent

Denk je dat je om The Disciples: Een straatopera te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Disciples: Een straatopera trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Disciples: Een straatopera de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.