Auf der anderen Seite
%
79

Auf der anderen Seite

Nu kijken

Kijk Auf der anderen Seite

Moeite met waar je nou Auf der anderen Seite moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Auf der anderen Seite

Samenvatting

Drama van Fatih Akin, onder meer bekroond met de Prijs voor het Beste Scenario (eveneens Akin) in Cannes en bij de European Film Awards.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Baki Davrak portait

  Baki Davrak

  Nejat Aksu

 • Tuncel Kurtiz portait

  Tuncel Kurtiz

  Ali Aksu

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Susanne Staub

 • Patrycia Ziolkowska portait

  Patrycia Ziolkowska

  Lotte Staub

 • Nursel Köse portait

  Nursel Köse

  Yeter

 • Yelda Reynaud portrait

  Yelda Reynaud

  Emine

 • Nurgül Yeşilçay portait

  Nurgül Yeşilçay

  Ayten

Auf der anderen Seite

Benieuwd naar Auf der anderen Seite? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Auf der anderen Seite kunt bekijken.

Auf der anderen Seite streamen

Wil je Auf der anderen Seite streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Auf der anderen Seite gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Auf der anderen Seite downloaden

movies als Auf der anderen Seite kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Auf der anderen Seite. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Auf der anderen Seite. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Auf der anderen Seite torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Auf der anderen Seite te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Auf der anderen Seite trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Auf der anderen Seite je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!