Auf der anderen Seite
%
79

Auf der anderen Seite

Nu kijken

Kijk Auf der anderen Seite

Moeite met waar je nou Auf der anderen Seite moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Auf der anderen Seite

Samenvatting

Drama van Fatih Akin, onder meer bekroond met de Prijs voor het Beste Scenario (eveneens Akin) in Cannes en bij de European Film Awards.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Baki Davrak portait

  Baki Davrak

  Nejat Aksu

 • Tuncel Kurtiz portait

  Tuncel Kurtiz

  Ali Aksu

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Susanne Staub

 • Patrycia Ziolkowska portait

  Patrycia Ziolkowska

  Lotte Staub

 • Nursel Köse portait

  Nursel Köse

  Yeter

 • Yelda Reynaud portrait

  Yelda Reynaud

  Emine

 • Nurgül Yeşilçay portait

  Nurgül Yeşilçay

  Ayten

Auf der anderen Seite

Veel gehoord over Auf der anderen Seite en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Auf der anderen Seite heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Auf der anderen Seite streamen

Wil je Auf der anderen Seite, de movie met Baki Davrak, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Auf der anderen Seite zelfs gratis kijken.

Auf der anderen Seite downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Auf der anderen Seite ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Auf der anderen Seite er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Auf der anderen Seite torrent

Op zoek naar een torrent van Auf der anderen Seite? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Auf der anderen Seite te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Auf der anderen Seite trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Auf der anderen Seite. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.