Auf der anderen Seite
%
79

Auf der anderen Seite

Nu kijken

Kijk Auf der anderen Seite

Moeite met waar je nou Auf der anderen Seite moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Auf der anderen Seite

Samenvatting

Drama van Fatih Akin, onder meer bekroond met de Prijs voor het Beste Scenario (eveneens Akin) in Cannes en bij de European Film Awards.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Baki Davrak portait

  Baki Davrak

  Nejat Aksu

 • Tuncel Kurtiz portait

  Tuncel Kurtiz

  Ali Aksu

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Susanne Staub

 • Patrycia Ziolkowska portait

  Patrycia Ziolkowska

  Lotte Staub

 • Nursel Köse portait

  Nursel Köse

  Yeter

 • Yelda Reynaud portrait

  Yelda Reynaud

  Emine

 • Nurgül Yeşilçay portait

  Nurgül Yeşilçay

  Ayten

Auf der anderen Seite

Wil je Auf der anderen Seite kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Auf der anderen Seite streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Auf der anderen Seite niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Auf der anderen Seite zelfs gratis bekijken.

Auf der anderen Seite downloaden

Wil je Auf der anderen Seite ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Auf der anderen Seite overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Auf der anderen Seite torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Auf der anderen Seite is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Auf der anderen Seite trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Auf der anderen Seite de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.