The Favourite

The Favourite

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Favourite

Moeite met waar je nou The Favourite moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Favourite

Bekijk nog 18 bronnen

Weten in welke bioscopen The Favourite draait?

Samenvatting

Het begin van de 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Desondanks beleven eendenraces en het eten van ananas hun hoogtijdagen. De broze koningin Anne (Olivia Colman) zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah (Rachel Weisz) regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne's slechte gezondheid en haar woedeuitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail (Emma Stone) arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. Wanneer Sarah, Abigail onder haar vleugels neemt, ziet Abigail een kans om weer terug te keren in de aristocratische kringen. Als oorlogspolitiek Sarah compleet in beslag neemt, ontfermt Abigail zich over de koningin. Hun ontluikende vriendschap geeft haar de mogelijkheid om haar ambities waar te maken, en daar laat ze geen vrouw, man, politiek of konijn tussenkomen. De film won twee prijzen tijdens de 75ste editie van het filmfestival van Venetië. Olivia Colman won in de categorie Beste Actrice, daarnaast sleepte de film de juryprijs in de wacht.

Regisseur en acteurs

 • Yorgos Lanthimos portait

  Yorgos Lanthimos

  Director

 • Olivia Colman portait

  Olivia Colman

  Queen Anne

 • Emma Stone portait

  Emma Stone

  Abigail Masham

 • Rachel Weisz portait

  Rachel Weisz

  Sarah Churchill

 • Nicholas Hoult portait

  Nicholas Hoult

  Robert Harley

 • Mark Gatiss portait

  Mark Gatiss

  Marlborough

 • Joe Alwyn portait

  Joe Alwyn

  Masham

 • Jenny Rainsford portait

  Jenny Rainsford

  Mae

 • James Smith portrait

  James Smith

  Godolphin

 • Tim Ingall portait

  Tim Ingall

  Lord Bingley

 • LillyRose Stevens portrait

  LillyRose Stevens

  Sally

 • Liam Fleming portrait

  Liam Fleming

  Kevin

 • Carolyn Saint-Pé portrait

  Carolyn Saint-Pé

  Madame Tounée

Trailers

The Favourite

Benieuwd naar The Favourite? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Favourite draait.

The Favourite in de bioscoop

The Favourite draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Favourite.

The Favourite streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Favourite te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Favourite een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Favourite zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Favourite torrent

Op zoek naar een torrent van The Favourite? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Favourite zonder zorgen.

The Favourite downloaden

Als The Favourite binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Favourite trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Favourite de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.