The First Purge

The First Purge

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The First Purge

Moeite met waar je nou The First Purge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The First Purge

Samenvatting

Achter elke traditie schuilt een revolutie. In The First Puge is te zien hoe de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid ooit begon als een simpel experiment. Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land. Na het succes van The Purge: Election Year, de meest succesvolle film in de serie tot dusver, keert bedenker James DeMonaco (schrijver en regisseur van The Purge, The Purge: Anarchy en The Purge: Election Year) terug samen met de producenten van dit wereldwijde fenomeen: Jason Blum van Blumhouse Productions (Insidious-serie, Get Out, Split), Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form van Platinum Dunes (Teenage Mutant Ninja Turtles en Ouija-series, The Texas Chainsaw Massacre), en DeMonaco’s vaste producent, Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13, Four Lovers).  The First Purge is geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands), gebaseerd op een scenario dat wederom van de hand van DeMonaco afkomstig is. The First Purge is geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands), gebaseerd op een scenario dat wederom van de hand van DeMonaco is

Regisseur en acteurs

 • Gerard McMurray portrait

  Gerard McMurray

  Director

 • Y'lan Noel portrait

  Y'lan Noel

  William

 • Lex Scott Davis portait

  Lex Scott Davis

  Actor

 • David Breda portrait

  David Breda

  Purge Supporter

 • Christian Robinson portrait

  Christian Robinson

  Capital A

 • Qurrat Ann Kadwani portait

  Qurrat Ann Kadwani

  Reporter 3

 • Geoff Schuppert portait

  Geoff Schuppert

  Psychologist 2

 • Jessica Bell portrait

  Jessica Bell

  NYPD Officer Wilson

 • Cloé Xhauflaire portrait

  Cloé Xhauflaire

  Reporter #1

 • John P. McGinty portrait

  John P. McGinty

  Reporter #2

Trailers

The First Purge

Benieuwd naar The First Purge? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The First Purge draait.

The First Purge in de bioscoop

The First Purge draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The First Purge.

The First Purge streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The First Purge te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The First Purge een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The First Purge zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The First Purge torrent

Op zoek naar een torrent van The First Purge? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The First Purge zonder zorgen.

The First Purge downloaden

Als The First Purge binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The First Purge trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The First Purge de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.