The Forgotten Space
%
69

The Forgotten Space

Kijk The Forgotten Space

Moeite met waar je nou The Forgotten Space moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Globalisering heeft de arbeid, geldstromen en productiemiddelen mobiel gemaakt. Meer dan 90% van het goederenvervoer wereldwijd loopt via de zee. The Forgotten Space volgt dit geglobaliseerde containervervoer. De film onderzoekt de havens van Rotterdam en de effecten van de Betuwe route, bezoekt het verlaten dorp Doel bij Antwerpen dat opgeofferd wordt aan de uitbreiding van de haven. We zien hoe de economische crisis zich verdiept rond de havens van Los Angeles en wat er verandert in Hong Kong waar de industrie zich heeft verplaatst naar de nieuwe economische zones van Zuidelijk China zoals Shenzhen. En wat is er gebeurd met de oude Spaanse havenstad Bilbao? Sekula en Burch presenteren de globaliseringproblematiek niet als een vanzelfsprekende waarheid, maar als een raadsel; een mysterie dat naarmate de film vordert, wordt verhelderd. Daarbij wordt een breed scala aan filmstijlen gehanteerd, variërend van documentaire, geënsceneerde scènes, oude films, tot archiefmateriaal. De film is zo een essayistische vertelling over een proces dat de wereld dagelijks raakt.

Regisseur en acteurs

  • Allan Sekula portrait

    Allan Sekula

    Director

  • Noël Burch portrait

    Noël Burch

    Director

The Forgotten Space

Zin om The Forgotten Space lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Forgotten Space te bekijken voor je op een rijtje.

The Forgotten Space downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Forgotten Space downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Forgotten Space. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Forgotten Space er ook in SD heel goed uit.

The Forgotten Space streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Forgotten Space net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Forgotten Space hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Forgotten Space helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Forgotten Space torrent

Denk je dat je om The Forgotten Space te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Forgotten Space trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Forgotten Space de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.