The Founder
%
72

The Founder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Founder

Moeite met waar je nou The Founder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Founder

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In dit controversiële verhaal achter de oprichting van McDonald's speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar als Kroc aan boord stapt van het bedrijf komen de broers erachter dat Kroc hele andere plannen heeft met de onderneming…

Regisseur en acteurs

 • John Lee Hancock portait

  John Lee Hancock

  Director

 • Michael Keaton portait

  Michael Keaton

  Ray Kroc

 • Laura Dern portait

  Laura Dern

  Ethel Kroc

 • Wilbur Fitzgerald portait

  Wilbur Fitzgerald

  Jerry Cullen

 • Linda Cardellini portait

  Linda Cardellini

  Joan Smith

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Dick McDonald

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Mac McDonald

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Rollie Smith

 • B. J. Novak portait

  B. J. Novak

  Harry Sonneborn

 • Kabby Borders portait

  Kabby Borders

  Cheerleader

 • Valeri Rogers portrait

  Valeri Rogers

  Cheerleader #2

 • Jack Lindberg portrait

  Jack Lindberg

  himself

Trailers

The Founder

Zin om The Founder lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Founder te bekijken voor je op een rijtje.

The Founder downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Founder downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Founder. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Founder er ook in SD heel goed uit.

The Founder streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Founder net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Founder hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Founder helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Founder torrent

Denk je dat je om The Founder te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Founder trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Founder de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.