The Founder
%
72

The Founder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Founder

Moeite met waar je nou The Founder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Founder

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In dit controversiële verhaal achter de oprichting van McDonald's speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar als Kroc aan boord stapt van het bedrijf komen de broers erachter dat Kroc hele andere plannen heeft met de onderneming…

Regisseur en acteurs

 • John Lee Hancock portait

  John Lee Hancock

  Director

 • Michael Keaton portait

  Michael Keaton

  Ray Kroc

 • Laura Dern portait

  Laura Dern

  Ethel Kroc

 • Wilbur Fitzgerald portait

  Wilbur Fitzgerald

  Jerry Cullen

 • Linda Cardellini portait

  Linda Cardellini

  Joan Smith

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Dick McDonald

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Mac McDonald

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Rollie Smith

 • B. J. Novak portait

  B. J. Novak

  Harry Sonneborn

 • Kabby Borders portait

  Kabby Borders

  Cheerleader

 • Valeri Rogers portrait

  Valeri Rogers

  Cheerleader #2

 • Jack Lindberg portrait

  Jack Lindberg

  himself

Trailers

The Founder

Benieuwd naar The Founder? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Founder kunt bekijken.

The Founder streamen

Wil je The Founder streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Founder gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Founder downloaden

movies als The Founder kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Founder. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Founder. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Founder torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Founder te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Founder trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Founder je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!