The Founder
%
72

The Founder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Founder

Moeite met waar je nou The Founder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Founder

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In dit controversiële verhaal achter de oprichting van McDonald's speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar als Kroc aan boord stapt van het bedrijf komen de broers erachter dat Kroc hele andere plannen heeft met de onderneming…

Regisseur en acteurs

 • John Lee Hancock portait

  John Lee Hancock

  Director

 • Michael Keaton portait

  Michael Keaton

  Ray Kroc

 • Laura Dern portait

  Laura Dern

  Ethel Kroc

 • Wilbur Fitzgerald portait

  Wilbur Fitzgerald

  Jerry Cullen

 • Linda Cardellini portait

  Linda Cardellini

  Joan Smith

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Dick McDonald

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Mac McDonald

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Rollie Smith

 • B. J. Novak portait

  B. J. Novak

  Harry Sonneborn

 • Kabby Borders portait

  Kabby Borders

  Cheerleader

 • Valeri Rogers portrait

  Valeri Rogers

  Cheerleader #2

 • Jack Lindberg portrait

  Jack Lindberg

  himself

Trailers

The Founder

Op zoek naar The Founder? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Founder streamen

Het streamen van movies als The Founder heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Founder waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Founder dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Founder downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Founder te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Founder torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Founder trailer

Weet je nog niet zeker of The Founder jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.