The Fury of a Patient Man
%
68

The Fury of a Patient Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Fury of a Patient Man

Moeite met waar je nou The Fury of a Patient Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Fury of a Patient Man

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Curro komt vrij en hoopt zijn leven weer op te pakken maar vindt een andere man in zijn huis bij zijn vriendin en zoontje. Terwijl de twee mannen samen op pad gaan, stijgt de spanning en wordt duidelijk wie deze José is.

Regisseur en acteurs

 • Raúl Arévalo portait

  Raúl Arévalo

  Director

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  José

 • Luis Callejo portait

  Luis Callejo

  Curro

 • Alicia Rubio portait

  Alicia Rubio

  Carmen

 • Ruth Díaz portait

  Ruth Díaz

  Ana

 • Manolo Solo portait

  Manolo Solo

  Triana

 • Font García portrait

  Font García

  Julio

Trailers

The Fury of a Patient Man

Veel gehoord over The Fury of a Patient Man en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Fury of a Patient Man heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Fury of a Patient Man streamen

Wil je The Fury of a Patient Man, de movie met Antonio de la Torre, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Fury of a Patient Man zelfs gratis kijken.

The Fury of a Patient Man downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Fury of a Patient Man ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Fury of a Patient Man er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Fury of a Patient Man torrent

Op zoek naar een torrent van The Fury of a Patient Man? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Fury of a Patient Man te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Fury of a Patient Man trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Fury of a Patient Man. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.