The Fury of a Patient Man
%
68

The Fury of a Patient Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Fury of a Patient Man

Moeite met waar je nou The Fury of a Patient Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Fury of a Patient Man

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Curro komt vrij en hoopt zijn leven weer op te pakken maar vindt een andere man in zijn huis bij zijn vriendin en zoontje. Terwijl de twee mannen samen op pad gaan, stijgt de spanning en wordt duidelijk wie deze José is.

Regisseur en acteurs

 • Raúl Arévalo portait

  Raúl Arévalo

  Director

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  José

 • Luis Callejo portait

  Luis Callejo

  Curro

 • Alicia Rubio portait

  Alicia Rubio

  Carmen

 • Ruth Díaz portait

  Ruth Díaz

  Ana

 • Manolo Solo portait

  Manolo Solo

  Triana

 • Font García portrait

  Font García

  Julio

Trailers

The Fury of a Patient Man

Benieuwd naar The Fury of a Patient Man? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Fury of a Patient Man kunt bekijken.

The Fury of a Patient Man streamen

Wil je The Fury of a Patient Man streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Fury of a Patient Man gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Fury of a Patient Man downloaden

movies als The Fury of a Patient Man kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Fury of a Patient Man. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Fury of a Patient Man. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Fury of a Patient Man torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Fury of a Patient Man te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Fury of a Patient Man trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Fury of a Patient Man je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!