La Ragazza Nella Nebbia
%
71

La Ragazza Nella Nebbia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La Ragazza Nella Nebbia

Moeite met waar je nou La Ragazza Nella Nebbia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Ragazza Nella Nebbia

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen La Ragazza Nella Nebbia draait?

Samenvatting

In het Italiaanse dorp Avechot is de vijftienjarige Anna Lou spoorloos verdwenen. De eigenaardige detective Vogel wordt gevraagd om mee te werken aan de zaak. Hij onderzoekt of de verdwijning een opstandige tieneractie is of dat er in het dorp een wolf in schaapskleding rondloopt…

Regisseur en acteurs

 • Donato Carrisi portrait

  Donato Carrisi

  Director

 • Toni Servillo portait

  Toni Servillo

  L'agent Vogel

 • Alessio Boni portait

  Alessio Boni

  Le professeur Loris Martini

 • Lorenzo Richelmy portait

  Lorenzo Richelmy

  L'agent Borghi

 • Galatea Ranzi portait

  Galatea Ranzi

  Stella Honer

 • Michela Cescon portait

  Michela Cescon

  L'agent Mayer

 • Jean Reno portait

  Jean Reno

  Augusto Flores

 • Greta Scacchi portait

  Greta Scacchi

  Beatrice Leman

 • Jacopo Olmo Antinori portait

  Jacopo Olmo Antinori

  Mattia

 • Lucrezia Guidone portrait

  Lucrezia Guidone

  Clea

 • Daniela Piazza portait

  Daniela Piazza

  Maria Kastner

 • Antonio Gerardi portait

  Antonio Gerardi

  L'avocat Levi

Trailers

La Ragazza Nella Nebbia

Benieuwd naar La Ragazza Nella Nebbia? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La Ragazza Nella Nebbia draait.

La Ragazza Nella Nebbia in de bioscoop

La Ragazza Nella Nebbia draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La Ragazza Nella Nebbia.

La Ragazza Nella Nebbia streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La Ragazza Nella Nebbia te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La Ragazza Nella Nebbia een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La Ragazza Nella Nebbia zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La Ragazza Nella Nebbia torrent

Op zoek naar een torrent van La Ragazza Nella Nebbia? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La Ragazza Nella Nebbia zonder zorgen.

La Ragazza Nella Nebbia downloaden

Als La Ragazza Nella Nebbia binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La Ragazza Nella Nebbia trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La Ragazza Nella Nebbia de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.