The Girl in the Spider's Web
%
92

The Girl in the Spider's Web

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Girl in the Spider's Web

Moeite met waar je nou The Girl in the Spider's Web moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Girl in the Spider's Web

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Claire Foy ("The Crown") stars in a new Dragon Tattoo story as Lisbeth Salander, the fierce, outcast vigilante defender from the acclaimed Millennium book series created by Stieg Larsson. Notorious computer hacker Salander and journalist Mikael Blomkvist find themselves caught in a web of spies, cybercriminals and corrupt government officials, as they race to rescue a dangerous program capable of global destruction held by shadowy figures linked to Lisbeth's past.

Regisseur en acteurs

 • Fede Alvarez portait

  Fede Alvarez

  Director

 • Claire Foy portait

  Claire Foy

  Lisbeth Salander

 • Sverrir Gudnason portait

  Sverrir Gudnason

  Mikael Blomkvist

 • Vicky Krieps portait

  Vicky Krieps

  Erika Berger

 • Stephen Merchant portait

  Stephen Merchant

  Frans Balder

 • Christopher Convery portait

  Christopher Convery

  August Balder

 • Sylvia Hoeks portait

  Sylvia Hoeks

  Camilla Salander

 • Claes Bang portait

  Claes Bang

  "Thanos"

 • Lakeith Stanfield portait

  Lakeith Stanfield

  Alona Casales

 • Synnøve Macody Lund portait

  Synnøve Macody Lund

  Gabriella Grane

 • Cameron Britton portait

  Cameron Britton

  "Plague"

 • Carlotta von Falkenhayn portait

  Carlotta von Falkenhayn

  Young Lisbeth Salander

Trailers

The Girl in the Spider's Web

The Girl in the Spider's Web streamen

The Girl in the Spider's Web streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Girl in the Spider's Web downloaden

Zin om The Girl in the Spider's Web te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Girl in the Spider's Web te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Girl in the Spider's Web torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Girl in the Spider's Web makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Girl in the Spider's Web trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Girl in the Spider's Web jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.