Der goldene Handschuh

Der goldene Handschuh

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Der goldene Handschuh

Moeite met waar je nou Der goldene Handschuh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Der goldene Handschuh

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Der goldene Handschuh draait?

Samenvatting

Der goldene Handschuh is de nieuwe film van regisseur Fatih Akin (Gegen die Wand, Aus dem Nichts). Gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de gelijknamige bestseller over de gruweldaden van de Duitse seriemoordenaar Fritz Honka, die in de jaren '70 Hamburg onveilig maakte en meerdere vrouwen vermoorde. Schnapps, schlager muziek en sigaretten: dronkaards en prostituees verzamelen zich avond na avond in de buurtkroeg 'Der Goldene Handshuh'. Zo ook Fritz Honka. Ook al lijkt het café een afvoerput van het Hamburgse nachtleven; zelfs het publiek daar kan het aanzien van Honka bijna niet verdragen. Wat zijn kroeggenoten niet weten, is dat Honka het heeft gemunt op de oudere dames in het café, die hij thuis vermoordt en in stukken snijdt. Golden Globe-winnaar Fatih Akin toont het werkelijke gezicht van een seriemoordenaar in de meest gruwelijke film van het jaar.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Jonas Dassler portrait

  Jonas Dassler

  Fritz Honka

 • Hark Bohm portait

  Hark Bohm

  Actor

 • Margarethe Tiesel portait

  Margarethe Tiesel

  Actor

 • Marc Hosemann portait

  Marc Hosemann

  Siggi Honka

 • Adam Bousdoukos portait

  Adam Bousdoukos

  Actor

 • Katja Studt portait

  Katja Studt

  Actor

 • Philipp Baltus portait

  Philipp Baltus

  Actor

 • Victoria Trauttmansdorff portait

  Victoria Trauttmansdorff

  Actor

 • Tristan Göbel portait

  Tristan Göbel

  Actor

 • Uwe Rohde portait

  Uwe Rohde

  Herbert Nürnberg

Trailers

Der goldene Handschuh

Benieuwd naar Der goldene Handschuh? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Der goldene Handschuh draait.

Der goldene Handschuh in de bioscoop

Der goldene Handschuh draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Der goldene Handschuh.

Der goldene Handschuh streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Der goldene Handschuh te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Der goldene Handschuh een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Der goldene Handschuh zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Der goldene Handschuh torrent

Op zoek naar een torrent van Der goldene Handschuh? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Der goldene Handschuh zonder zorgen.

Der goldene Handschuh downloaden

Als Der goldene Handschuh binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Der goldene Handschuh trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Der goldene Handschuh de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.