Der goldene Handschuh

Der goldene Handschuh

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Der goldene Handschuh

Moeite met waar je nou Der goldene Handschuh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Der goldene Handschuh

Samenvatting

Der goldene Handschuh is de nieuwe film van regisseur Fatih Akin (Gegen die Wand, Aus dem Nichts). Gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de gelijknamige bestseller over de gruweldaden van de Duitse seriemoordenaar Fritz Honka, die in de jaren '70 Hamburg onveilig maakte en meerdere vrouwen vermoorde. Schnapps, schlager muziek en sigaretten: dronkaards en prostituees verzamelen zich avond na avond in de buurtkroeg 'Der Goldene Handshuh'. Zo ook Fritz Honka. Ook al lijkt het café een afvoerput van het Hamburgse nachtleven; zelfs het publiek daar kan het aanzien van Honka bijna niet verdragen. Wat zijn kroeggenoten niet weten, is dat Honka het heeft gemunt op de oudere dames in het café, die hij thuis vermoordt en in stukken snijdt. Golden Globe-winnaar Fatih Akin toont het werkelijke gezicht van een seriemoordenaar in de meest gruwelijke film van het jaar.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Jonas Dassler portrait

  Jonas Dassler

  Fritz Honka

 • Hark Bohm portait

  Hark Bohm

  Actor

 • Margarethe Tiesel portait

  Margarethe Tiesel

  Actor

 • Marc Hosemann portait

  Marc Hosemann

  Siggi Honka

 • Adam Bousdoukos portait

  Adam Bousdoukos

  Actor

 • Katja Studt portait

  Katja Studt

  Actor

 • Philipp Baltus portait

  Philipp Baltus

  Actor

 • Victoria Trauttmansdorff portait

  Victoria Trauttmansdorff

  Actor

 • Tristan Göbel portait

  Tristan Göbel

  Actor

 • Uwe Rohde portait

  Uwe Rohde

  Herbert Nürnberg

Trailers

Der goldene Handschuh

Benieuwd naar Der goldene Handschuh? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Der goldene Handschuh kunt bekijken.

Der goldene Handschuh streamen

Wil je Der goldene Handschuh streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Der goldene Handschuh gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Der goldene Handschuh downloaden

movies als Der goldene Handschuh kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Der goldene Handschuh. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Der goldene Handschuh. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Der goldene Handschuh torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Der goldene Handschuh te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Der goldene Handschuh trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Der goldene Handschuh je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!