Der goldene Handschuh

Der goldene Handschuh

Kijk Der goldene Handschuh

Moeite met waar je nou Der goldene Handschuh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 20-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Der goldene Handschuh is de nieuwe film van regisseur Fatih Akin (Gegen die Wand, Aus dem nichts). De schokkende film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal en de gelijknamige bestseller over de gruweldaden van de Duitse seriemoordenaar Fritz Honka. In de jaren zeventig maakte hij Hamburg onveilig en vermoorde meerdere vrouwen. Dronkaards en prostituees verzamelen zich avond na avond in de buurtkroeg ‘Zum Goldenen Handschuh’. Zo ook Fritz Honka. Schnaps, schlagers en sigaretten… Het café lijkt een afvoerput van het Hamburgse nachtleven, maar zelfs daar kan het publiek het aanzien van Honka bijna niet verdragen. Wat zijn kroeggenoten niet weten, is dat Honka het heeft gemunt op de oudere dames in het café, die hij thuis vermoordt en in stukken snijdt. Golden Globe-winnaar Fatih Akin toont het werkelijke gezicht van een seriemoordenaar in de meest gruwelijke film van het jaar. Regisseur Fatih Akin brak in 2004 internationaal door met zijn film Gegen die Wand. Met Aus dem Nichts (2018) won hij een Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film en haalde hij de shortlist voor de Oscars. Der goldene Handschuh ging in première op het Filmfestival van Berlijn, waar Akin pers en publiek verraste én enkele magen deed omdraaien met zijn nieuwste film. “The kind of movie you may end up wishing you’d never seen”, aldus Time.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Jonas Dassler portrait

  Jonas Dassler

  Fritz Honka

 • Hark Bohm portait

  Hark Bohm

  Actor

 • Margarethe Tiesel portait

  Margarethe Tiesel

  Actor

 • Marc Hosemann portait

  Marc Hosemann

  Siggi Honka

 • Adam Bousdoukos portait

  Adam Bousdoukos

  Actor

 • Katja Studt portait

  Katja Studt

  Actor

 • Philipp Baltus portait

  Philipp Baltus

  Actor

 • Victoria Trauttmansdorff portait

  Victoria Trauttmansdorff

  Actor

 • Tristan Göbel portait

  Tristan Göbel

  Actor

 • Uwe Rohde portait

  Uwe Rohde

  Herbert Nürnberg

Der goldene Handschuh

Der goldene Handschuh streamen

Der goldene Handschuh streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Der goldene Handschuh downloaden

Zin om Der goldene Handschuh te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Der goldene Handschuh te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Der goldene Handschuh torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Der goldene Handschuh makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Der goldene Handschuh trailer

Wil je er zeker van zijn dat Der goldene Handschuh jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.