The Good Terrorist

The Good Terrorist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Good Terrorist

Moeite met waar je nou The Good Terrorist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Good Terrorist

Samenvatting

De eerste Terroristen Afdeling werd in Nederland geopend in de gevangenis van Vught. Inmiddels hebben dertig veroordeelde terroristen hun straf uitgezeten en zijn op vrije voeten. Het label van moslimextremist blijft ze echter achtervolgen. Jason Walters is één van hen, hoewel hij stellig zegt te zijn gederadicaliseerd. Jarenlang zat hij ondergedoken vanwege doodsbedreigingen door moslimextremisten, maar treedt nu naar buiten. Ook Nouredine El F. wil zijn leven opnieuw oppakken, met een gezin en een opleiding. In The Good Terrorist onderzoekt gerenommeerd documentaire-maker Robert Oey (De Missie, De Leugen) de wereld van het moslimterrorisme en de ambigue houding van het Westen tegenover ‘homegrown terrorism’. Voor het eerst spreken vooraanstaande leden uit de Nederlandse terreurcel zich uit over hun tijd bij de Hofstadgroep. Aangevuld door wetenschappers, mensen uit het werkveld en familieleden, wordt de retoriek rondom terrorisme tegen het licht gehouden. Met uiteindelijk de hoofdvraag: kan iemand echt deradicaliseren?

Regisseur en acteurs

  • Robert Oey portrait

    Robert Oey

    Director

Trailers

The Good Terrorist

The Good Terrorist streamen

The Good Terrorist streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Good Terrorist downloaden

Zin om The Good Terrorist te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Good Terrorist te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Good Terrorist torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Good Terrorist makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Good Terrorist trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Good Terrorist jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.