The Green Fog
%
67

The Green Fog

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Green Fog

Moeite met waar je nou The Green Fog moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Green Fog

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen The Green Fog draait?

Samenvatting

Cinefiel en beeldenstormer Maddin, 'the maestro from Manitoba', stelde zichzelf voor de uitdaging om een nieuwe versie van Vertigo te maken zonder de beelden van de klassieker te gebruiken. Voor zijn "San Francisco Fantasia" creëerde hij in zijn eigen woorden een 'parallel-universumversie', met behulp van honderden uren aan beelden van San Francisco's Bay Area, afkomstig van allerlei bronnen: Hollywoodklassiekers, jaren 50 noir, experimentele films en prime-tv uit de jaren 70, van The Game en The Streets of San Francisco tot the boyband *NSYNC. Maddin maakte daarvan een compilatie zoals alleen hij dat kan. Madeleine/Judy en Scottie uit Vertigo worden vervangen door een hele stoet aan acteurs, net als auto's, gebouwen en rekwisieten verrassende vormen aan kunnen nemen. In deze beeldenmix speelt Chuck Norris zomaar de rol van James Stewart. De titel verwijst naar de angstaanjagende scène in Vertigo waarin Kim Novak tevoorschijn komt in groen neonlicht. De onweerstaanbare aantrekkingskracht van Hitchcocks klassieker vol erotische obsessie blijft overeind, terwijl Maddin tegelijk een wonderlijke, verfrissende ode brengt aan de stad San Francisco.

Regisseur en acteurs

 • Guy Maddin portait

  Guy Maddin

  Director

 • Evan Johnson portait

  Evan Johnson

  Director

 • Galen Johnson portait

  Galen Johnson

  Director

Trailers

The Green Fog

Benieuwd naar The Green Fog? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Green Fog draait.

The Green Fog in de bioscoop

The Green Fog draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Green Fog.

The Green Fog streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Green Fog te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Green Fog een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Green Fog zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Green Fog torrent

Op zoek naar een torrent van The Green Fog? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Green Fog zonder zorgen.

The Green Fog downloaden

Als The Green Fog binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Green Fog trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Green Fog de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.