Den skyldige

Den skyldige

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Den skyldige

Moeite met waar je nou Den skyldige moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Den skyldige

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

Regisseur en acteurs

 • Gustav Möller portrait

  Gustav Möller

  Director

 • Jakob Cedergren portait

  Jakob Cedergren

  Asger Holm

 • Jessica Dinnage portrait

  Jessica Dinnage

  Iben

 • Omar Shargawi portait

  Omar Shargawi

  Rashid

 • Johan Olsen portrait

  Johan Olsen

  Michael

 • Katinka Evers-Jahnsen portrait

  Katinka Evers-Jahnsen

  Mathilde

 • Jeanette Lindbæk portrait

  Jeanette Lindbæk

  Vagtleder Nordsjælland

 • Simon Bennebjerg portrait

  Simon Bennebjerg

  Junkie

 • Laura Bro portait

  Laura Bro

  Journalist

 • Jacob Ulrik Lohmann portait

  Jacob Ulrik Lohmann

  Bo

Trailers

Den skyldige

Benieuwd naar Den skyldige? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Den skyldige kunt bekijken.

Den skyldige streamen

Wil je Den skyldige streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Den skyldige gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Den skyldige downloaden

movies als Den skyldige kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Den skyldige. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Den skyldige. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Den skyldige torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Den skyldige te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Den skyldige trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Den skyldige je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!