Den skyldige

Den skyldige

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Den skyldige

Moeite met waar je nou Den skyldige moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Den skyldige

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Den skyldige draait?

Samenvatting

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

Regisseur en acteurs

 • Gustav Möller portrait

  Gustav Möller

  Director

 • Jakob Cedergren portait

  Jakob Cedergren

  Asger Holm

 • Jessica Dinnage portrait

  Jessica Dinnage

  Iben

 • Omar Shargawi portait

  Omar Shargawi

  Rashid

 • Johan Olsen portrait

  Johan Olsen

  Michael

 • Katinka Evers-Jahnsen portrait

  Katinka Evers-Jahnsen

  Mathilde

 • Jeanette Lindbæk portrait

  Jeanette Lindbæk

  Vagtleder Nordsjælland

 • Simon Bennebjerg portrait

  Simon Bennebjerg

  Junkie

 • Laura Bro portait

  Laura Bro

  Journalist

 • Jacob Ulrik Lohmann portait

  Jacob Ulrik Lohmann

  Bo

Trailers

Den skyldige

Benieuwd naar Den skyldige? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Den skyldige draait.

Den skyldige in de bioscoop

Den skyldige draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Den skyldige.

Den skyldige streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Den skyldige te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Den skyldige een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Den skyldige zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Den skyldige torrent

Op zoek naar een torrent van Den skyldige? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Den skyldige zonder zorgen.

Den skyldige downloaden

Als Den skyldige binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Den skyldige trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Den skyldige de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.