The Handmaid's Tale
%
100

The Handmaid's Tale

Nu kijken

Kijk The Handmaid's Tale

Moeite met waar je nou The Handmaid's Tale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Handmaid's Tale

Samenvatting

Vruchtbare vrouwen worden gedwongen om te werken als dienstmaagd en kinderen te krijgen voor de heersende elite. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood.

Regisseur en acteurs

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Offred

 • Yvonne Strahovski portait

  Yvonne Strahovski

  Serena Joy

 • Joseph Fiennes portait

  Joseph Fiennes

  The Commander

 • Max Minghella portait

  Max Minghella

  Nick

 • Samira Wiley portait

  Samira Wiley

  Moira

 • Alexis Bledel portait

  Alexis Bledel

  Ofglen

 • O.T. Fagbenle portait

  O.T. Fagbenle

  Luke

The Handmaid's Tale

Veel gehoord over The Handmaid's Tale en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Handmaid's Tale heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Handmaid's Tale streamen

Wil je The Handmaid's Tale, de movie met Elisabeth Moss, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Handmaid's Tale zelfs gratis kijken.

The Handmaid's Tale downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Handmaid's Tale ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Handmaid's Tale er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Handmaid's Tale torrent

Op zoek naar een torrent van The Handmaid's Tale? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Handmaid's Tale te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Handmaid's Tale trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Handmaid's Tale. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.