The Handmaid's Tale
%
100

The Handmaid's Tale

Nu kijken

Kijk The Handmaid's Tale

Moeite met waar je nou The Handmaid's Tale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Handmaid's Tale

Samenvatting

Vruchtbare vrouwen worden gedwongen om te werken als dienstmaagd en kinderen te krijgen voor de heersende elite. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood.

Regisseur en acteurs

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Offred

 • Yvonne Strahovski portait

  Yvonne Strahovski

  Serena Joy

 • Joseph Fiennes portait

  Joseph Fiennes

  The Commander

 • Max Minghella portait

  Max Minghella

  Nick

 • Samira Wiley portait

  Samira Wiley

  Moira

 • Alexis Bledel portait

  Alexis Bledel

  Ofglen

 • O.T. Fagbenle portait

  O.T. Fagbenle

  Luke

The Handmaid's Tale

Op zoek naar The Handmaid's Tale? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Handmaid's Tale streamen

Het streamen van movies als The Handmaid's Tale heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Handmaid's Tale waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Handmaid's Tale dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Handmaid's Tale downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Handmaid's Tale te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Handmaid's Tale torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Handmaid's Tale trailer

Weet je nog niet zeker of The Handmaid's Tale jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.