The Handmaid's Tale
%
100

The Handmaid's Tale

Nu kijken

Kijk The Handmaid's Tale

Moeite met waar je nou The Handmaid's Tale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Handmaid's Tale

Samenvatting

Vruchtbare vrouwen worden gedwongen om te werken als dienstmaagd en kinderen te krijgen voor de heersende elite. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood.

Regisseur en acteurs

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Offred

 • Yvonne Strahovski portait

  Yvonne Strahovski

  Serena Joy

 • Joseph Fiennes portait

  Joseph Fiennes

  The Commander

 • Max Minghella portait

  Max Minghella

  Nick

 • Samira Wiley portait

  Samira Wiley

  Moira

 • Alexis Bledel portait

  Alexis Bledel

  Ofglen

 • O.T. Fagbenle portait

  O.T. Fagbenle

  Luke

The Handmaid's Tale

Wil je The Handmaid's Tale kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Handmaid's Tale streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Handmaid's Tale niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Handmaid's Tale zelfs gratis bekijken.

The Handmaid's Tale downloaden

Wil je The Handmaid's Tale ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Handmaid's Tale overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Handmaid's Tale torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Handmaid's Tale is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Handmaid's Tale trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Handmaid's Tale de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.