The Handmaid's Tale
%
100

The Handmaid's Tale

Nu kijken

Kijk The Handmaid's Tale

Moeite met waar je nou The Handmaid's Tale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Handmaid's Tale

Samenvatting

Vruchtbare vrouwen worden gedwongen om te werken als dienstmaagd en kinderen te krijgen voor de heersende elite. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood.

Regisseur en acteurs

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Offred

 • Yvonne Strahovski portait

  Yvonne Strahovski

  Serena Joy

 • Joseph Fiennes portait

  Joseph Fiennes

  The Commander

 • Max Minghella portait

  Max Minghella

  Nick

 • Samira Wiley portait

  Samira Wiley

  Moira

 • Alexis Bledel portait

  Alexis Bledel

  Ofglen

 • O.T. Fagbenle portait

  O.T. Fagbenle

  Luke

The Handmaid's Tale

Benieuwd naar The Handmaid's Tale? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Handmaid's Tale kunt bekijken.

The Handmaid's Tale streamen

Wil je The Handmaid's Tale streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Handmaid's Tale gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Handmaid's Tale downloaden

movies als The Handmaid's Tale kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Handmaid's Tale. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Handmaid's Tale. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Handmaid's Tale torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Handmaid's Tale te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Handmaid's Tale trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Handmaid's Tale je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!