The Hangover
%
78

The Hangover

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Hangover

Moeite met waar je nou The Hangover moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Hangover

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Twee dagen voor zijn huwelijk besluit Doug en zijn vrienden samen de bloemetjes buiten te zetten in Las Vegas. De volgende dag worden ze met een kater wakker, waarbij ze niet meer weten wat er de vorige avond gebeurd is. Wat doet de tijger in de badkamer, van wie is de baby in de kast? Waarom heeft één van de vrienden een tand verloren en het belangrijkste: waar is de bruidegom gebleven?

Regisseur en acteurs

 • Todd Phillips portrait

  Todd Phillips

  Director

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  Actor

 • Zach Galifianakis portrait

  Zach Galifianakis

  Actor

 • Ed Helms portrait

  Ed Helms

  Actor

 • Heather Graham portrait

  Heather Graham

  Actor

Trailers

The Hangover

Benieuwd naar The Hangover? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Hangover kunt bekijken.

The Hangover streamen

Wil je The Hangover streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Hangover gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Hangover downloaden

movies als The Hangover kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Hangover. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Hangover. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Hangover torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Hangover te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Hangover trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Hangover je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!