The Hangover
%
78

The Hangover

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Hangover

Moeite met waar je nou The Hangover moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Hangover

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Twee dagen voor zijn huwelijk besluit Doug en zijn vrienden samen de bloemetjes buiten te zetten in Las Vegas. De volgende dag worden ze met een kater wakker, waarbij ze niet meer weten wat er de vorige avond gebeurd is. Wat doet de tijger in de badkamer, van wie is de baby in de kast? Waarom heeft één van de vrienden een tand verloren en het belangrijkste: waar is de bruidegom gebleven?

Regisseur en acteurs

 • Todd Phillips portrait

  Todd Phillips

  Director

 • Bradley Cooper portrait

  Bradley Cooper

  Actor

 • Zach Galifianakis portrait

  Zach Galifianakis

  Actor

 • Ed Helms portrait

  Ed Helms

  Actor

 • Heather Graham portrait

  Heather Graham

  Actor

Trailers

The Hangover

Wil je The Hangover kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Hangover streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Hangover niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Hangover zelfs gratis bekijken.

The Hangover downloaden

Wil je The Hangover ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Hangover overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Hangover torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Hangover is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Hangover trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Hangover de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.