The Happy Film
%
76

The Happy Film

Bekijk de trailer

Kijk The Happy Film

Moeite met waar je nou The Happy Film moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het gaat goed met de Oostenrijkse grafisch ontwerper Stefan Sagmeister. Hij woont in New York, de stad van zijn dromen, en is succesvol op zijn werk. Zo ontwerpt hij album covers voor de Rolling Stones, Jay-Z en de Talking Heads. Desondanks heeft Stefan het gevoel dat hij iets mist in zijn leven. Voor deze documentaire gaat hij zichzelf veranderen in een ontwerp project. Kan hij zichzelf herontwerpen naar een beter persoon? Is het mogelijk om je brein zo te trainen om meer geluk te ervaren?</p><p style="">In The Happy Film ondergaat Stefan Sagmeister drie experimenten: transcendentale meditatie, gedragstherapie en medicijnen. Tijdens deze experimenten houdt hij een puntenscore bij om zijn geluk te meten. Maar dan mengt het echte leven zich met het onderzoek: nieuwe ervaringen doen zich voor die verwikkeld zijn met kunst, seks, liefde en de dood. Afgewisseld met zijn eigen unieke concepten laat de documentaire een zoektocht zien die dichter bij Stefan Sagmeister is komen te staan dan ooit verwacht.

Regisseur en acteurs

 • Stefan Sagmeister portrait

  Stefan Sagmeister

  Director

 • Ben Nabors portrait

  Ben Nabors

  Director

 • Hillman Curtis portrait

  Hillman Curtis

  Director

Trailers

The Happy Film

The Happy Film streamen

The Happy Film streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Happy Film downloaden

Zin om The Happy Film te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Happy Film te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Happy Film torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Happy Film makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Happy Film trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Happy Film jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.