The Happy Prince

The Happy Prince

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Happy Prince

Moeite met waar je nou The Happy Prince moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Happy Prince

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

The Happy Prince vertelt het verhaal van de laatste dagen in het tragische leven van Oscar Wilde. Oscar was ooit een van de meest beroemde auteurs van Engeland maar is nu een superster die op een zijspoor staat. We volgen Oscar door een van zijn laatste nachtelijke zwerftochten door Parijs. Dronken valt hij van een tafel in een variété. Als hij even later op zijn sterfbed ligt, omringd door vrienden, komt het verleden weer naar boven.

Regisseur en acteurs

 • Rupert Everett portait

  Rupert Everett

  Director

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Reggie Turner

 • Emily Watson portait

  Emily Watson

  Constance

 • Colin Morgan portait

  Colin Morgan

  Alfred Bosie Douglas

 • Edwin Thomas portrait

  Edwin Thomas

  Robbie Ross

 • Rupert Everett portait

  Rupert Everett

  Oscar Wilde

 • Miranda Richardson portait

  Miranda Richardson

  Lady Queensbury

 • John Standing portait

  John Standing

  Dr. Tucker

 • Tom Wilkinson portait

  Tom Wilkinson

  Fr Dunne

 • Béatrice Dalle portait

  Béatrice Dalle

  Café Manager

 • Anna Chancellor portait

  Anna Chancellor

  Mrs. Arbuthnott

 • Julian Wadham portait

  Julian Wadham

  Top Hat

Trailers

The Happy Prince

Zin om The Happy Prince lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Happy Prince te bekijken voor je op een rijtje.

The Happy Prince downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Happy Prince downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Happy Prince. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Happy Prince er ook in SD heel goed uit.

The Happy Prince streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Happy Prince net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Happy Prince hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Happy Prince helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Happy Prince torrent

Denk je dat je om The Happy Prince te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Happy Prince trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Happy Prince de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.