The Happytime Murders

The Happytime Murders

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Happytime Murders

Moeite met waar je nou The Happytime Murders moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Happytime Murders

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang moet Detective Edwards (Melissa McCarthy) noodgedwongen samenwerken met haar ex-partner Phil Philips. Maar als blijkt dat Phil's ex-vriendin Jenny (Elizabeth Banks) het volgende slachtoffer is, leiden alle sporen maar naar één dader: hijzelf. In de knettergekke komedie The Happytime Murders leiden de Henson puppets een leven vol seks, drugs en geweld. Geregisseerd door niemand minder dan Brian Henson (The Muppet Christmas Carol) en met Melissa McCarthy (Life of the Party, Ghostbusters, Bridesmaids), Bill Barretta (The Muppets, The Muppets Most Wanted) en Elizabeth Banks (The Hunger Games, Zack and Miri make a porno) in de hoofdrollen.

Regisseur en acteurs

  • Brian Henson portait

    Brian Henson

    Director

Trailers

The Happytime Murders

Benieuwd naar The Happytime Murders? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Happytime Murders kunt bekijken.

The Happytime Murders streamen

Wil je The Happytime Murders streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Happytime Murders gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Happytime Murders downloaden

movies als The Happytime Murders kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Happytime Murders. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Happytime Murders. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Happytime Murders torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Happytime Murders te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Happytime Murders trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Happytime Murders je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!