The History of Love
%
65

The History of Love

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The History of Love

Moeite met waar je nou The History of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The History of Love

Samenvatting

Er was eens een jongen, Léo, die van een meisje hield. Hij beloofde haar gedurende haar hele leven aan het lachen te maken. Ze werden gescheiden door de Wereldoorlog, maar Léo overleefde alles om haar terug te vinden en zijn belofte waar te kunnen maken. Vandaag de dag woont de tiener Alma in Brooklyn. Ze ontdekt voor de eerste keer de liefde. Niets lijkt Léo aan Alma te linken. En toch... Van het Polen in de jaren '30 tot Central Park vandaag reist het manuscript van het boek "The History of Love" door de tijd en over de continenten heen om hun beide lotsbestemmingen te verenigen.

Regisseur en acteurs

 • Radu Mihaileanu portrait

  Radu Mihaileanu

  Director

 • Gemma Arterton portait

  Gemma Arterton

  Alma

 • Derek Jacobi portait

  Derek Jacobi

  Léo

 • Elliott Gould portait

  Elliott Gould

  Bruno Leibovitch

 • Sophie Nélisse portait

  Sophie Nélisse

  Alma

 • Jamie Bloch portait

  Jamie Bloch

  Zoey Schwartz

 • Torri Higginson portait

  Torri Higginson

  Charlotte Singer

 • Mark Rendall portait

  Mark Rendall

  Young Leo

Trailers

The History of Love

The History of Love streamen

The History of Love streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The History of Love downloaden

Zin om The History of Love te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The History of Love te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The History of Love torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The History of Love makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The History of Love trailer

Wil je er zeker van zijn dat The History of Love jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.