The History of Love
%
65

The History of Love

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The History of Love

Moeite met waar je nou The History of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The History of Love

Samenvatting

Er was eens een jongeman genaamd Leo, die hield van een jongedame, Alma. Hij beloofde haar dat zij de 'meest beminde vrouw ter wereld zal zijn'. De Tweede Wereldoorlog scheidde hen; Alma vluchtte naar New York, maar Leo zette alles op alles om haar terug te vinden. Zijn liefde uitte hij in een boek dat hij voor haar schreef. In hedendaags New York woont een levenslustige tiener, ook zij heet Alma. Aan de andere kant van de brug, in Chinatown, woont de oude Leo. Hij leeft met de herinnering aan zijn grote liefde. Niets lijkt Leo te verbinden met de jonge Alma. Maar een reis door tijd en over continenten, van het Polen in de jaren dertig tot Central Park vandaag de dag, brengt ze samen. The History of Love is gebaseerd op de bestseller "De geschiedenis van de liefde" van Nicole Krauss. Regisseur Radu Mihaileanu maakte eerder indruk met Le Concert en The Source.

Regisseur en acteurs

 • Radu Mihaileanu portrait

  Radu Mihaileanu

  Director

 • Gemma Arterton portait

  Gemma Arterton

  Alma

 • Derek Jacobi portait

  Derek Jacobi

  Léo

 • Elliott Gould portait

  Elliott Gould

  Bruno Leibovitch

 • Sophie Nélisse portait

  Sophie Nélisse

  Alma

 • Jamie Bloch portait

  Jamie Bloch

  Zoey Schwartz

 • Torri Higginson portait

  Torri Higginson

  Charlotte Singer

 • Mark Rendall portait

  Mark Rendall

  Young Leo

Trailers

The History of Love

Wil je The History of Love kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The History of Love streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The History of Love niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The History of Love zelfs gratis bekijken.

The History of Love downloaden

Wil je The History of Love ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The History of Love overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The History of Love torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The History of Love is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The History of Love trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The History of Love de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.