The Hollow Child
%
56

The Hollow Child

Nu kijken

Kijk The Hollow Child

Moeite met waar je nou The Hollow Child moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Hollow Child

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Samantha has lived her whole life in different foster homes. Now living in a small town, she never feels like she quite fits in, even with her own current foster family who might adopt her, or the boy who follows her around doing her classwork. So, it’s perhaps natural that she doesn’t know what to do with a curious tagalong little sister named Olivia. One day, Sam callously ditches Olivia, who wanders off into the woods on her own and disappears.

Regisseur en acteurs

 • Jeremy Lutter portrait

  Jeremy Lutter

  Director

 • Jessica McLeod portait

  Jessica McLeod

  Samantha

 • Hannah Cheramy portait

  Hannah Cheramy

  Olivia

 • John Emmet Tracy portait

  John Emmet Tracy

  Garrett

 • Jana Mitsoula portait

  Jana Mitsoula

  Liz

 • Genevieve Buechner portait

  Genevieve Buechner

  Emily

 • Connor Stanhope portait

  Connor Stanhope

  Logan

 • Johannah Newmarch portait

  Johannah Newmarch

  Alison

 • Craig March portait

  Craig March

  Detective Zeke

 • Camille Atebe portait

  Camille Atebe

  Principal Hanley

 • Yvette Dudley-Neuman portait

  Yvette Dudley-Neuman

  Mrs. Denman

 • Mamie Laverock portrait

  Mamie Laverock

  Young Alison

 • Laiken Laverock portrait

  Laiken Laverock

  Janie

 • Trevor Lerner portait

  Trevor Lerner

  Employee

The Hollow Child

Zin om The Hollow Child lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Hollow Child te bekijken voor je op een rijtje.

The Hollow Child downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Hollow Child downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Hollow Child. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Hollow Child er ook in SD heel goed uit.

The Hollow Child streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Hollow Child net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Hollow Child hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Hollow Child helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Hollow Child torrent

Denk je dat je om The Hollow Child te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Hollow Child trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Hollow Child de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.