The House That Jack Built
%
40

The House That Jack Built

Bekijk de trailer

Kijk The House That Jack Built

Moeite met waar je nou The House That Jack Built moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Verenigde Staten, de jaren ‘70. De hyperintelligente Jack ontwikkelt zich over een periode van twaalf jaar tot een zeer ervaren seriemoordenaar. Jack ziet elke moord als een kunstwerk op zich en bespreekt zijn gedachten hierover met de mysterieuze Verge. Terwijl de politie hem op de hielen zit, neemt hij steeds meer risico bij zijn pogingen het ultieme kunstwerk te creëren.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Reisman portrait

  Bruce Reisman

  Director

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  Jack Jr.

 • Gail O'Grady portait

  Gail O'Grady

  Hannah

 • Suzanne Happ portrait

  Suzanne Happ

  Rose

 • Monica Allgeier portait

  Monica Allgeier

  Robin

Trailers

The House That Jack Built

Veel gehoord over The House That Jack Built en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The House That Jack Built heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The House That Jack Built streamen

Wil je The House That Jack Built, de movie met Joe Mantegna, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The House That Jack Built zelfs gratis kijken.

The House That Jack Built downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The House That Jack Built ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The House That Jack Built er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The House That Jack Built torrent

Op zoek naar een torrent van The House That Jack Built? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The House That Jack Built te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The House That Jack Built trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The House That Jack Built. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.