The House That Jack Built
%
40

The House That Jack Built

Bekijk de trailer

Kijk The House That Jack Built

Moeite met waar je nou The House That Jack Built moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Verenigde Staten, de jaren ‘70. De hyperintelligente Jack ontwikkelt zich over een periode van twaalf jaar tot een zeer ervaren seriemoordenaar. Jack ziet elke moord als een kunstwerk op zich en bespreekt zijn gedachten hierover met de mysterieuze Verge. Terwijl de politie hem op de hielen zit, neemt hij steeds meer risico bij zijn pogingen het ultieme kunstwerk te creëren.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Reisman portrait

  Bruce Reisman

  Director

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  Jack Jr.

 • Gail O'Grady portait

  Gail O'Grady

  Hannah

 • Suzanne Happ portrait

  Suzanne Happ

  Rose

 • Monica Allgeier portait

  Monica Allgeier

  Robin

Trailers

The House That Jack Built

Op zoek naar The House That Jack Built? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The House That Jack Built streamen

Het streamen van movies als The House That Jack Built heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The House That Jack Built waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The House That Jack Built dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The House That Jack Built downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The House That Jack Built te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The House That Jack Built torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The House That Jack Built trailer

Weet je nog niet zeker of The House That Jack Built jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.