The House with a Clock in its Walls

The House with a Clock in its Walls

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The House with a Clock in its Walls

Moeite met waar je nou The House with a Clock in its Walls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The House with a Clock in its Walls

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De nieuwe magische film van Amblin studio's, vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Regisseur en acteurs

 • Eli Roth portait

  Eli Roth

  Director

 • Jack Black portait

  Jack Black

  Actor

 • Cate Blanchett portait

  Cate Blanchett

  Actor

Trailers

The House with a Clock in its Walls

Op zoek naar The House with a Clock in its Walls? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The House with a Clock in its Walls streamen

Het streamen van movies als The House with a Clock in its Walls heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The House with a Clock in its Walls waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The House with a Clock in its Walls dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The House with a Clock in its Walls downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The House with a Clock in its Walls te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The House with a Clock in its Walls torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The House with a Clock in its Walls trailer

Weet je nog niet zeker of The House with a Clock in its Walls jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.