The House with a Clock in its Walls

The House with a Clock in its Walls

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The House with a Clock in its Walls

Moeite met waar je nou The House with a Clock in its Walls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The House with a Clock in its Walls

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De nieuwe magische film van Amblin studio's, vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Regisseur en acteurs

 • Eli Roth portait

  Eli Roth

  Director

 • Jack Black portait

  Jack Black

  Actor

 • Cate Blanchett portait

  Cate Blanchett

  Actor

Trailers

The House with a Clock in its Walls

Wil je The House with a Clock in its Walls kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The House with a Clock in its Walls streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The House with a Clock in its Walls niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The House with a Clock in its Walls zelfs gratis bekijken.

The House with a Clock in its Walls downloaden

Wil je The House with a Clock in its Walls ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The House with a Clock in its Walls overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The House with a Clock in its Walls torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The House with a Clock in its Walls is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The House with a Clock in its Walls trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The House with a Clock in its Walls de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.