The Hunger Games: Catching Fire
%
76

The Hunger Games: Catching Fire

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Hunger Games: Catching Fire

Moeite met waar je nou The Hunger Games: Catching Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Hunger Games: Catching Fire

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Katniss en Peeta worden nadat ze samen aan de hongerspelen hebben deelgenomen door het volk bewonderd. Maar ze hebben de regels van het Capitool overtreden en president Snow dreigt met vergelding. De dictator wil dat de beide rebellen gedood worden en bepaalt dat alle vroegere winnaars de kandidaten voor de 75e hongerspelen zijn.

Regisseur en acteurs

 • Francis Lawrence portrait

  Francis Lawrence

  Director

 • Josh Hutcherson portrait

  Josh Hutcherson

  Actor

 • Liam Hemsworth portrait

  Liam Hemsworth

  Actor

 • Woody Harrelson portrait

  Woody Harrelson

  Actor

 • Jennifer Lawrence portrait

  Jennifer Lawrence

  Actor

 • Elizabeth Banks portrait

  Elizabeth Banks

  Actor

Trailers

The Hunger Games: Catching Fire

Wil je The Hunger Games: Catching Fire kijken? De movie van Francis Lawrence uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Hunger Games: Catching Fire op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Hunger Games: Catching Fire met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Hunger Games: Catching Fire downloaden

Het downloaden van The Hunger Games: Catching Fire is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Hunger Games: Catching Fire ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Hunger Games: Catching Fire streamen

Het streamen van The Hunger Games: Catching Fire heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Hunger Games: Catching Fire online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Hunger Games: Catching Fire kijkt. Ideaal!

The Hunger Games: Catching Fire torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Hunger Games: Catching Fire. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Hunger Games: Catching Fire trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Hunger Games: Catching Fire voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.