The Kindergarten Teacher
%
100

The Kindergarten Teacher

Bekijk de trailer

Kijk The Kindergarten Teacher

Moeite met waar je nou The Kindergarten Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer de eenzame kleuterjuf Lisa (Maggie Gyllenhaal) ontdekt dat een vijfjarige leerling uit haar klas een bijzondere gave heeft, raakt ze gefascineerd door het kind en neemt ze hem onder haar hoede. Door haar verwoede pogingen het talent van het kind te ontwikkelen, komt ze in een neerwaartse spiraal terecht waarin goede bedoelingen een gevaarlijke obsessie dreigen te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sara Colangelo portrait

  Sara Colangelo

  Director

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Lisa Spinelli

 • Gael García Bernal portait

  Gael García Bernal

  Actor

 • Rosa Salazar portait

  Rosa Salazar

  Actor

 • Michael Chernus portait

  Michael Chernus

  Actor

 • Anna Baryshnikov portait

  Anna Baryshnikov

  Actor

 • Parker Sevak portrait

  Parker Sevak

  Actor

Trailers

The Kindergarten Teacher

Veel gehoord over The Kindergarten Teacher en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Kindergarten Teacher heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Kindergarten Teacher streamen

Wil je The Kindergarten Teacher, de movie met Maggie Gyllenhaal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Kindergarten Teacher zelfs gratis kijken.

The Kindergarten Teacher downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Kindergarten Teacher ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Kindergarten Teacher er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Kindergarten Teacher torrent

Op zoek naar een torrent van The Kindergarten Teacher? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Kindergarten Teacher te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Kindergarten Teacher trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Kindergarten Teacher. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.