The Kindergarten Teacher
%
100

The Kindergarten Teacher

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Kindergarten Teacher

Moeite met waar je nou The Kindergarten Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Kindergarten Teacher

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen The Kindergarten Teacher draait?

Samenvatting

Wanneer de eenzame kleuterjuf Lisa (Maggie Gyllenhaal) ontdekt dat een vijfjarige leerling uit haar klas een bijzondere gave heeft, raakt ze gefascineerd door het kind en neemt ze hem onder haar hoede. Door haar verwoede pogingen het talent van het kind te ontwikkelen, komt ze in een neerwaartse spiraal terecht waarin goede bedoelingen een gevaarlijke obsessie dreigen te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sara Colangelo portrait

  Sara Colangelo

  Director

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Lisa Spinelli

 • Gael García Bernal portait

  Gael García Bernal

  Actor

 • Rosa Salazar portait

  Rosa Salazar

  Actor

 • Michael Chernus portait

  Michael Chernus

  Actor

 • Anna Baryshnikov portait

  Anna Baryshnikov

  Actor

 • Parker Sevak portrait

  Parker Sevak

  Actor

Trailers

The Kindergarten Teacher

Benieuwd naar The Kindergarten Teacher? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Kindergarten Teacher draait.

The Kindergarten Teacher in de bioscoop

The Kindergarten Teacher draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Kindergarten Teacher.

The Kindergarten Teacher streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Kindergarten Teacher te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Kindergarten Teacher een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Kindergarten Teacher zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Kindergarten Teacher torrent

Op zoek naar een torrent van The Kindergarten Teacher? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Kindergarten Teacher zonder zorgen.

The Kindergarten Teacher downloaden

Als The Kindergarten Teacher binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Kindergarten Teacher trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Kindergarten Teacher de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.