The Kindergarten Teacher
%
100

The Kindergarten Teacher

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Kindergarten Teacher

Moeite met waar je nou The Kindergarten Teacher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Kindergarten Teacher

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Wanneer de eenzame kleuterjuf Lisa (Maggie Gyllenhaal) ontdekt dat een vijfjarige leerling uit haar klas een bijzondere gave heeft, raakt ze gefascineerd door het kind en neemt ze hem onder haar hoede. Door haar verwoede pogingen het talent van het kind te ontwikkelen, komt ze in een neerwaartse spiraal terecht waarin goede bedoelingen een gevaarlijke obsessie dreigen te worden.

Regisseur en acteurs

 • Sara Colangelo portrait

  Sara Colangelo

  Director

 • Maggie Gyllenhaal portait

  Maggie Gyllenhaal

  Lisa Spinelli

 • Gael García Bernal portait

  Gael García Bernal

  Actor

 • Rosa Salazar portait

  Rosa Salazar

  Actor

 • Michael Chernus portait

  Michael Chernus

  Actor

 • Anna Baryshnikov portait

  Anna Baryshnikov

  Actor

 • Parker Sevak portrait

  Parker Sevak

  Actor

Trailers

The Kindergarten Teacher

Op zoek naar The Kindergarten Teacher? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Kindergarten Teacher streamen

Het streamen van movies als The Kindergarten Teacher heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Kindergarten Teacher waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Kindergarten Teacher dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Kindergarten Teacher downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Kindergarten Teacher te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Kindergarten Teacher torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Kindergarten Teacher trailer

Weet je nog niet zeker of The Kindergarten Teacher jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.