The Last Male on Earth

The Last Male on Earth

Kijk The Last Male on Earth

Moeite met waar je nou The Last Male on Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 19-09-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Even was hij wereldnieuws: Sudan, de allerlaatste noordelijke witte neushoorn op aarde overleed in Kenia in maart 2018. Hij was dan wel de laatste, maar hij was zeker niet alleen. Dat blijkt uit de laatste jaren op aarde van deze bijzondere neushoorn. Verzorgers ontfermen zich dag en nacht over hem, gewapende bodyguards bewaken hem, toeristen komen van over de hele wereld langs om een glimp op te vangen, en journalisten van alle bekende media vertellen zijn verhaal. Ondertussen werken wetenschappers, tot op de dag van vandaag, aan innovatieve technieken om de soort alsnog terug te zetten op aarde. Al die mensen komen langs in The Last Male on Earth, met te midden van hun de majestueuze neushoorn. Terwijl de dagen aftellen naar zijn onvermijdelijke einde.

Regisseur en acteurs

  • Floor van der Meulen portrait

    Floor van der Meulen

    Director

The Last Male on Earth

Zin om The Last Male on Earth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Last Male on Earth te bekijken voor je op een rijtje.

The Last Male on Earth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Last Male on Earth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Last Male on Earth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Last Male on Earth er ook in SD heel goed uit.

The Last Male on Earth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Last Male on Earth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Last Male on Earth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Last Male on Earth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Last Male on Earth torrent

Denk je dat je om The Last Male on Earth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Last Male on Earth trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Last Male on Earth de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.