The LEGO Batman Movie
%
74

The LEGO Batman Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The LEGO Batman Movie

Moeite met waar je nou The LEGO Batman Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The LEGO Batman Movie

Bekijk nog 4 bronnen

Weten in welke bioscopen The LEGO Batman Movie draait?

Samenvatting

In the irreverent spirit of fun that made "The LEGO® Movie" a worldwide phenomenon, the self-described leading man of that ensemble LEGO Batman (Will Arnett) stars in his own big-screen adventure. But there are big changes brewing in Gotham, and if he wants to save the city from The Joker's (Zach Galifianakis) hostile takeover, Batman may have to drop the lone vigilante thing, try to work with others and maybe, just maybe, learn to lighten up.

Regisseur en acteurs

 • Chris McKay portait

  Chris McKay

  Director

 • Will Arnett portait

  Will Arnett

  Batman / Bruce Wayne (voice)

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Alfred Pennyworth (voice)

 • Michael Cera portait

  Michael Cera

  Robin / Dick Grayson (voice)

 • Rosario Dawson portait

  Rosario Dawson

  Batgirl / Barbara Gordon (voice)

 • Zach Galifianakis portait

  Zach Galifianakis

  The Joker (voice)

 • Jenny Slate portait

  Jenny Slate

  Harley Quinn (voice)

 • Mariah Carey portait

  Mariah Carey

  Mayor Marion Grange (voice)

 • Billy Dee Williams portait

  Billy Dee Williams

  Two-Face (voice)

Trailers

The LEGO Batman Movie

Benieuwd naar The LEGO Batman Movie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The LEGO Batman Movie draait.

The LEGO Batman Movie in de bioscoop

The LEGO Batman Movie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The LEGO Batman Movie.

The LEGO Batman Movie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The LEGO Batman Movie te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The LEGO Batman Movie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The LEGO Batman Movie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The LEGO Batman Movie torrent

Op zoek naar een torrent van The LEGO Batman Movie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The LEGO Batman Movie zonder zorgen.

The LEGO Batman Movie downloaden

Als The LEGO Batman Movie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The LEGO Batman Movie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The LEGO Batman Movie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.