The LEGO Batman Movie
%
74

The LEGO Batman Movie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The LEGO Batman Movie

Moeite met waar je nou The LEGO Batman Movie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The LEGO Batman Movie

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO® Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap LEGO® Batman nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur. Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Chris McKay portait

  Chris McKay

  Director

 • Will Arnett portait

  Will Arnett

  Batman / Bruce Wayne (voice)

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Alfred Pennyworth (voice)

 • Michael Cera portait

  Michael Cera

  Robin / Dick Grayson (voice)

 • Rosario Dawson portait

  Rosario Dawson

  Batgirl / Barbara Gordon (voice)

 • Zach Galifianakis portait

  Zach Galifianakis

  The Joker (voice)

 • Jenny Slate portait

  Jenny Slate

  Harley Quinn (voice)

 • Mariah Carey portait

  Mariah Carey

  Mayor Marion Grange (voice)

 • Billy Dee Williams portait

  Billy Dee Williams

  Two-Face (voice)

Trailers

The LEGO Batman Movie

Zin om The LEGO Batman Movie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The LEGO Batman Movie te bekijken voor je op een rijtje.

The LEGO Batman Movie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The LEGO Batman Movie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The LEGO Batman Movie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The LEGO Batman Movie er ook in SD heel goed uit.

The LEGO Batman Movie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The LEGO Batman Movie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The LEGO Batman Movie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The LEGO Batman Movie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The LEGO Batman Movie torrent

Denk je dat je om The LEGO Batman Movie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The LEGO Batman Movie trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The LEGO Batman Movie de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.