The Lego Movie 2: The Second Part
%
70

The Lego Movie 2: The Second Part

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Lego Movie 2: The Second Part

Moeite met waar je nou The Lego Movie 2: The Second Part moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Lego Movie 2: The Second Part

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De Lego® Movie 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Regisseur en acteurs

  • Mike Mitchell portait

    Mike Mitchell

    Director

Trailers

The Lego Movie 2: The Second Part

Zin om The Lego Movie 2: The Second Part lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Lego Movie 2: The Second Part te bekijken voor je op een rijtje.

The Lego Movie 2: The Second Part downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Lego Movie 2: The Second Part downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Lego Movie 2: The Second Part. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Lego Movie 2: The Second Part er ook in SD heel goed uit.

The Lego Movie 2: The Second Part streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Lego Movie 2: The Second Part net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Lego Movie 2: The Second Part hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Lego Movie 2: The Second Part helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Lego Movie 2: The Second Part torrent

Denk je dat je om The Lego Movie 2: The Second Part te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Lego Movie 2: The Second Part trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Lego Movie 2: The Second Part de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.