The Lego Movie 2: The Second Part

The Lego Movie 2: The Second Part

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Lego Movie 2: The Second Part

Moeite met waar je nou The Lego Movie 2: The Second Part moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Lego Movie 2: The Second Part

Bekijk nog 26 bronnen

Weten in welke bioscopen The Lego Movie 2: The Second Part draait?

Samenvatting

De Lego® Movie 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Regisseur en acteurs

  • Mike Mitchell portait

    Mike Mitchell

    Director

Trailers

The Lego Movie 2: The Second Part

Benieuwd naar The Lego Movie 2: The Second Part? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Lego Movie 2: The Second Part draait.

The Lego Movie 2: The Second Part in de bioscoop

The Lego Movie 2: The Second Part draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Lego Movie 2: The Second Part.

The Lego Movie 2: The Second Part streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Lego Movie 2: The Second Part te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Lego Movie 2: The Second Part een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Lego Movie 2: The Second Part zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Lego Movie 2: The Second Part torrent

Op zoek naar een torrent van The Lego Movie 2: The Second Part? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Lego Movie 2: The Second Part zonder zorgen.

The Lego Movie 2: The Second Part downloaden

Als The Lego Movie 2: The Second Part binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Lego Movie 2: The Second Part trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Lego Movie 2: The Second Part de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.