The Little Comrade
%
58

The Little Comrade

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Little Comrade

Moeite met waar je nou The Little Comrade moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Little Comrade

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen The Little Comrade draait?

Samenvatting

Het is 1950 en Sovjet-Estland gaat gebukt onder de Stalinistische terreur. Als de moeder van de 6-jarige Leelo wordt afgevoerd, zegt ze tegen haar: 'als je je goed gedraagt, zal ik snel terug zijn'. Woorden die Leelo niet kan vergeten. Ze doet daarom haar uiterste best om braaf te zijn, maar wat precies goed en fout gedrag is, wordt steeds verwarrender. Waarom is de Estlandse vlag ineens verboden? Wie is toch die vijand van het volk? En waarom hangen die enge agenten van de binnenlandse veiligheidsdienst rond hun huis? Ondanks alle pogingen om zich goed te gedragen, rolt Leelo van het ene probleem in het andere. En diep van binnen groeit bij het kleine meisje de angst dat het haar schuld is dat haar moeder nog steeds niet thuis is… The Little Comrade is een indrukwekkende film die de vreselijke gebeurtenissen tijdens de jaren vijftig in Sovjet-Estland vanuit een uniek perspectief in beeld brengt. Het verhaal is gebaseerd op twee autobiografische romans van Leelo Tungal, een geliefd auteur in Estland.

Regisseur en acteurs

 • Moonika Siimets portrait

  Moonika Siimets

  Director

 • Helena-Maria Reisner portrait

  Helena-Maria Reisner

  Leelo

 • Tambet Tuisk portait

  Tambet Tuisk

  Feliks

 • Eva Koldits portrait

  Eva Koldits

  Helmes

 • Liina Vahtrik portrait

  Liina Vahtrik

  Tädi Anne

 • Juhan Ulfsak portait

  Juhan Ulfsak

  Paul Varik

 • Lembit Peterson portait

  Lembit Peterson

  Vanaisa

 • Maria Klenskaja portait

  Maria Klenskaja

  Vanaema

Trailers

The Little Comrade

Benieuwd naar The Little Comrade? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Little Comrade draait.

The Little Comrade in de bioscoop

The Little Comrade draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Little Comrade.

The Little Comrade streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Little Comrade te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Little Comrade een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Little Comrade zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Little Comrade torrent

Op zoek naar een torrent van The Little Comrade? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Little Comrade zonder zorgen.

The Little Comrade downloaden

Als The Little Comrade binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Little Comrade trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Little Comrade de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.