The Lord of the Rings: The Return of the King
9.3

The Lord of the Rings: The Return of the King

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Lord of the Rings: The Return of the King

Moeite met waar je nou The Lord of the Rings: The Return of the King moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor The Lord of the Rings: The Return of the King

Samenvatting

De reisgenoten zijn gearriveerd bij het grootste gevecht uit hun leven. Dit gevecht heeft slechts één doel: Sauron afleiden en Frodo volgen om zijn opdracht te volbrengen in dit beslissende moment.

Regisseur en acteurs

 • Peter Jackson portrait

  Peter Jackson

  director

 • Hugo Weaving portrait

  Hugo Weaving

  actor

 • Orlando Bloom portrait

  Orlando Bloom

  actor

 • Dominic Monaghan portrait

  Dominic Monaghan

  actor

 • Billy Boyd portrait

  Billy Boyd

  actor

 • Bernard Hill portrait

  Bernard Hill

  actor

 • John Rhys-Davies portrait

  John Rhys-Davies

  actor

 • Cate Blanchett portrait

  Cate Blanchett

  actor

 • Sean Astin portrait

  Sean Astin

  actor

 • Viggo Mortensen portrait

  Viggo Mortensen

  actor

 • Liv Tyler portrait

  Liv Tyler

  actor

 • Ian McKellen portrait

  Ian McKellen

  actor

 • Elijah Wood portrait

  Elijah Wood

  actor

Trailers

The Lord of the Rings: The Return of the King

Wil jij The Lord of the Rings: The Return of the King zien? Waarom zou je The Lord of the Rings: The Return of the King dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om The Lord of the Rings: The Return of the King te kunnen zien.

The Lord of the Rings: The Return of the King torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van The Lord of the Rings: The Return of the King! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van The Lord of the Rings: The Return of the King mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

The Lord of the Rings: The Return of the King streamen

Er is een kans dat The Lord of the Rings: The Return of the King momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van The Lord of the Rings: The Return of the King met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar The Lord of the Rings: The Return of the King gaat dus niet. Dat snap jij vast.

The Lord of the Rings: The Return of the King in de bioscoop

Ook The Lord of the Rings: The Return of the King laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

The Lord of the Rings: The Return of the King trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van The Lord of the Rings: The Return of the King. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.