The Man Who Killed Don Quixote

The Man Who Killed Don Quixote

Bekijk de trailer

Kijk The Man Who Killed Don Quixote

Moeite met waar je nou The Man Who Killed Don Quixote moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject "Don Quixote" regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quixote speelde. Maar de man waant zich nog steeds Don Quixote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

Regisseur en acteurs

 • Terry Gilliam portait

  Terry Gilliam

  Director

 • Adam Driver portait

  Adam Driver

  Toby

 • Olga Kurylenko portait

  Olga Kurylenko

  Jacqui

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  The Boss

 • Joana Ribeiro portait

  Joana Ribeiro

  Angelica

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Don Quixote

 • Rossy de Palma portait

  Rossy de Palma

  Actor

 • Jordi Mollà portait

  Jordi Mollà

  Alexei Miiskin

 • Sergi López portait

  Sergi López

  Actor

 • Paloma Bloyd portait

  Paloma Bloyd

  Melissa

 • Lídia Franco portait

  Lídia Franco

  Actor

 • Bruno Schiappa portrait

  Bruno Schiappa

  Actor

Trailers

The Man Who Killed Don Quixote

The Man Who Killed Don Quixote streamen

The Man Who Killed Don Quixote streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Man Who Killed Don Quixote downloaden

Zin om The Man Who Killed Don Quixote te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Man Who Killed Don Quixote te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Man Who Killed Don Quixote torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Man Who Killed Don Quixote makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Man Who Killed Don Quixote trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Man Who Killed Don Quixote jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.