The Man Who Killed Don Quixote

The Man Who Killed Don Quixote

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Man Who Killed Don Quixote

Moeite met waar je nou The Man Who Killed Don Quixote moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Man Who Killed Don Quixote

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject "Don Quixote" regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quixote speelde. Maar de man waant zich nog steeds Don Quixote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

Regisseur en acteurs

 • Terry Gilliam portait

  Terry Gilliam

  Director

 • Adam Driver portait

  Adam Driver

  Toby

 • Olga Kurylenko portait

  Olga Kurylenko

  Jacqui

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  The Boss

 • Joana Ribeiro portait

  Joana Ribeiro

  Angelica

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Don Quixote

 • Rossy de Palma portait

  Rossy de Palma

  Actor

 • Jordi Mollà portait

  Jordi Mollà

  Alexei Miiskin

 • Sergi López portait

  Sergi López

  Actor

 • Paloma Bloyd portait

  Paloma Bloyd

  Melissa

 • Lídia Franco portait

  Lídia Franco

  Actor

 • Bruno Schiappa portrait

  Bruno Schiappa

  Actor

Trailers

The Man Who Killed Don Quixote

Wil je The Man Who Killed Don Quixote kijken? De movie van Terry Gilliam uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Man Who Killed Don Quixote op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Man Who Killed Don Quixote met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Man Who Killed Don Quixote downloaden

Het downloaden van The Man Who Killed Don Quixote is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Man Who Killed Don Quixote ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Man Who Killed Don Quixote streamen

Het streamen van The Man Who Killed Don Quixote heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Man Who Killed Don Quixote online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Man Who Killed Don Quixote kijkt. Ideaal!

The Man Who Killed Don Quixote torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Man Who Killed Don Quixote. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Man Who Killed Don Quixote trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Man Who Killed Don Quixote voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.