The Man Who Killed Don Quixote

The Man Who Killed Don Quixote

Bekijk de trailer

Kijk The Man Who Killed Don Quixote

Moeite met waar je nou The Man Who Killed Don Quixote moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject "Don Quixote" regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quixote speelde. Maar de man waant zich nog steeds Don Quixote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

Regisseur en acteurs

 • Terry Gilliam portait

  Terry Gilliam

  Director

 • Adam Driver portait

  Adam Driver

  Toby

 • Olga Kurylenko portait

  Olga Kurylenko

  Jacqui

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  The Boss

 • Joana Ribeiro portait

  Joana Ribeiro

  Angelica

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Don Quixote

 • Rossy de Palma portait

  Rossy de Palma

  Actor

 • Jordi Mollà portait

  Jordi Mollà

  Alexei Miiskin

 • Sergi López portait

  Sergi López

  Actor

 • Paloma Bloyd portait

  Paloma Bloyd

  Melissa

 • Lídia Franco portait

  Lídia Franco

  Actor

 • Bruno Schiappa portrait

  Bruno Schiappa

  Actor

Trailers

The Man Who Killed Don Quixote

Wil je The Man Who Killed Don Quixote kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Man Who Killed Don Quixote streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Man Who Killed Don Quixote niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Man Who Killed Don Quixote zelfs gratis bekijken.

The Man Who Killed Don Quixote downloaden

Wil je The Man Who Killed Don Quixote ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Man Who Killed Don Quixote overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Man Who Killed Don Quixote torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Man Who Killed Don Quixote is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Man Who Killed Don Quixote trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Man Who Killed Don Quixote de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.