The Man Who Wasn't There
%
76

The Man Who Wasn't There

Nu kijken

Kijk The Man Who Wasn't There

Moeite met waar je nou The Man Who Wasn't There moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Man Who Wasn't There

Samenvatting

Santa Rosa, California, in de zomer van 1946. Ed Crane werkt als kapper in het salon van zijn schoonbroer. Het leven lijkt hem niet bepaald te verwennen en zijn huwelijk is al helemaal geen succes. Zijn echtgenote Doris is verslaafd aan de drank en heeft een buitenechtelijke affaire met Big Dave, de welgestelde eigenaar van een warenhuis. Ed lijkt te berusten in zijn lusteloze leventje, tot hij op een dag Creighton Tolliver ontmoet, een louche zakenman die samen met hem in de droogkuisbusiness wil stappen. Enige voorwaarde is dat hij 10.000 dollar ophoest. Ed ziet in het voorstel een mogelijkheid om zijn bekrompen leventje een nieuwe impuls te geven. Om aan het geld te geraken, besluit hij de rijke minnaar van zijn vrouw te chanteren. Maar voor hij het weet, wordt hij meegesleurd in een maalstroom van intriges, bedrog en moord ...

The Man Who Wasn't There

Zin om The Man Who Wasn't There lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Man Who Wasn't There te bekijken voor je op een rijtje.

The Man Who Wasn't There downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Man Who Wasn't There downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Man Who Wasn't There. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Man Who Wasn't There er ook in SD heel goed uit.

The Man Who Wasn't There streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Man Who Wasn't There net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Man Who Wasn't There hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Man Who Wasn't There helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Man Who Wasn't There torrent

Denk je dat je om The Man Who Wasn't There te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Man Who Wasn't There trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Man Who Wasn't There de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.