The Man Who Wasn't There
%
76

The Man Who Wasn't There

Nu kijken

Kijk The Man Who Wasn't There

Moeite met waar je nou The Man Who Wasn't There moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Man Who Wasn't There

Samenvatting

Santa Rosa, California, in de zomer van 1946. Ed Crane werkt als kapper in het salon van zijn schoonbroer. Het leven lijkt hem niet bepaald te verwennen en zijn huwelijk is al helemaal geen succes. Zijn echtgenote Doris is verslaafd aan de drank en heeft een buitenechtelijke affaire met Big Dave, de welgestelde eigenaar van een warenhuis. Ed lijkt te berusten in zijn lusteloze leventje, tot hij op een dag Creighton Tolliver ontmoet, een louche zakenman die samen met hem in de droogkuisbusiness wil stappen. Enige voorwaarde is dat hij 10.000 dollar ophoest. Ed ziet in het voorstel een mogelijkheid om zijn bekrompen leventje een nieuwe impuls te geven. Om aan het geld te geraken, besluit hij de rijke minnaar van zijn vrouw te chanteren. Maar voor hij het weet, wordt hij meegesleurd in een maalstroom van intriges, bedrog en moord ...

The Man Who Wasn't There

Veel gehoord over The Man Who Wasn't There en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Man Who Wasn't There heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Man Who Wasn't There streamen

Wil je The Man Who Wasn't There, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Man Who Wasn't There zelfs gratis kijken.

The Man Who Wasn't There downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Man Who Wasn't There ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Man Who Wasn't There er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Man Who Wasn't There torrent

Op zoek naar een torrent van The Man Who Wasn't There? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Man Who Wasn't There te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Man Who Wasn't There trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Man Who Wasn't There. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.