The Mercy
%
100

The Mercy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Mercy

Moeite met waar je nou The Mercy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Mercy

Bekijk nog 29 bronnen

Weten in welke bioscopen The Mercy draait?

Samenvatting

Op zoek naar erkenning en geld om zijn noodlijdende bedrijf te redden, besluit de Engelse amateurzeiler Donald Crowhurst (Colin Firth) om mee te doen aan de Golden Globe Race, een non-stop solo zeilrace om de wereld. In oktober 1968 verlaat hij met een zelfgebouwde boot de haven van Teignmouth in Devon, zijn vrouw (Rachel Weisz) en kinderen op de kade achterlatend. Al snel blijkt dat hij het avontuur volledig heeft onderschat. Zijn boot is niet zeewaardig en hij heeft veel te weinig ervaring. In een wanhopige poging om gezichtsverlies en een faillissement te voorkomen, neemt hij een besluit met verstrekkende gevolgen. Oscarwinnaar James Marsh (The Theory of Everything) maakte van dit onwaarschijnlijke waargebeurde verhaal een liefdevol portret van een man die zich laat leiden door zijn dromen.

Regisseur en acteurs

 • James Marsh portait

  James Marsh

  Director

 • Rachel Weisz portait

  Rachel Weisz

  Clare Crowhurst

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Donald Crowhurst

 • David Thewlis portait

  David Thewlis

  Rodney Hallworth

 • Jonathan Bailey portrait

  Jonathan Bailey

  Wheeler

 • Adrian Schiller portait

  Adrian Schiller

  Elliot

 • Sebastian Armesto portait

  Sebastian Armesto

  Nelson Messina

 • Genevieve Gaunt portait

  Genevieve Gaunt

  Miss Teignmouth

 • Sam Hoare portait

  Sam Hoare

  Mr. Hughes

 • Oliver Maltman portait

  Oliver Maltman

  Dennis Herbstein

 • Kit Connor portait

  Kit Connor

  James Crowhurst

 • Eleanor Stagg portrait

  Eleanor Stagg

  Rachel Crowhurst

 • Dilyana Bouklieva portait

  Dilyana Bouklieva

  Waterski publicist

 • Simon Chandler portait

  Simon Chandler

  Sidney Rawle

 • Tim Downie portait

  Tim Downie

  Style Editor

 • Laurence Spellman portrait

  Laurence Spellman

  Actor

 • Richard Teverson portrait

  Richard Teverson

  Nigel Harrison

Trailers

The Mercy

Benieuwd naar The Mercy? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Mercy draait.

The Mercy in de bioscoop

The Mercy draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Mercy.

The Mercy streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Mercy te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Mercy een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Mercy zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Mercy torrent

Op zoek naar een torrent van The Mercy? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Mercy zonder zorgen.

The Mercy downloaden

Als The Mercy binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Mercy trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Mercy de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.