Het wonder van Le Petit Prince

Het wonder van Le Petit Prince

Bekijk de trailer

Kijk Het wonder van Le Petit Prince

Moeite met waar je nou Het wonder van Le Petit Prince moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na de Bijbel is Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry het meest vertaalde boek ter wereld. Er zijn inmiddels versies in meer dan 375 talen. Waarom kiezen mensen wereldwijd juist dit boek om hun bedreigde talen en culturen in leven te houden? Van Sami, de taal in de hooglanden van Samiland, tot Tamazight, dat wordt gesproken op de woestijnvlaktes van de Sahara. Van Tibetaanse lessen aan ballingen in Parijs tot Nawat, dat nog wordt gesproken door een laatste generatie in El Salvador. Elke auteur heeft een eigen dramatisch verhaal en motivatie om Le petit prince te vertalen. Het wonder van Le Petit Prince is een inspirerend, menselijke verhaal dat de wijsheid van De Kleine Prins weerspiegelt. De film werd geregisseerd door Marjoleine Boonstra (Kurai, Kurai) en geproduceerd door Pieter van Huystee Film, in coproductie met de NTR en Indie Films.

Regisseur en acteurs

  • Marjoleine Boonstra portrait

    Marjoleine Boonstra

    Director

Trailers

Het wonder van Le Petit Prince

Benieuwd naar Het wonder van Le Petit Prince? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Het wonder van Le Petit Prince kunt bekijken.

Het wonder van Le Petit Prince streamen

Wil je Het wonder van Le Petit Prince streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Het wonder van Le Petit Prince gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Het wonder van Le Petit Prince downloaden

movies als Het wonder van Le Petit Prince kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Het wonder van Le Petit Prince. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het wonder van Le Petit Prince. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Het wonder van Le Petit Prince torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Het wonder van Le Petit Prince te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Het wonder van Le Petit Prince trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Het wonder van Le Petit Prince je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!