Het wonder van Le Petit Prince

Het wonder van Le Petit Prince

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Het wonder van Le Petit Prince

Moeite met waar je nou Het wonder van Le Petit Prince moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het wonder van Le Petit Prince

Samenvatting

Na de Bijbel is Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry het meest vertaalde boek ter wereld. Er zijn inmiddels versies in meer dan 375 talen. Waarom kiezen mensen wereldwijd juist dit boek om hun bedreigde talen en culturen in leven te houden? Van Sami, de taal in de hooglanden van Samiland, tot Tamazight, dat wordt gesproken op de woestijnvlaktes van de Sahara. Van Tibetaanse lessen aan ballingen in Parijs tot Nawat, dat nog wordt gesproken door een laatste generatie in El Salvador. Elke auteur heeft een eigen dramatisch verhaal en motivatie om Le petit prince te vertalen. Het wonder van Le Petit Prince is een inspirerend, menselijke verhaal dat de wijsheid van De Kleine Prins weerspiegelt. De film werd geregisseerd door Marjoleine Boonstra (Kurai, Kurai) en geproduceerd door Pieter van Huystee Film, in coproductie met de NTR en Indie Films.

Regisseur en acteurs

  • Marjoleine Boonstra portrait

    Marjoleine Boonstra

    Director

Trailers

Het wonder van Le Petit Prince

Op zoek naar Het wonder van Le Petit Prince? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het wonder van Le Petit Prince streamen

Het streamen van movies als Het wonder van Le Petit Prince heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Het wonder van Le Petit Prince waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het wonder van Le Petit Prince dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het wonder van Le Petit Prince downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Het wonder van Le Petit Prince te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het wonder van Le Petit Prince torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het wonder van Le Petit Prince trailer

Weet je nog niet zeker of Het wonder van Le Petit Prince jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.