The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

Nu kijken

Kijk The Mountain Between Us

Moeite met waar je nou The Mountain Between Us moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Mountain Between Us

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Kate Winslet en Idris Elba zijn vreemden voor elkaar in dit meeslepende drama totdat een vliegtuigongeluk ze dwingt de ander blind te vertrouwen. Tijdens een barre tocht over besneeuwde bergtoppen ontstaat een onverwachte aantrekkingskracht.

Regisseur en acteurs

 • Hany Abu-Assad portait

  Hany Abu-Assad

  Director

 • Idris Elba portait

  Idris Elba

  Dr. Ben Payne

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Ashley Knox

 • Dermot Mulroney portait

  Dermot Mulroney

  Actor

The Mountain Between Us

Benieuwd naar The Mountain Between Us? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Mountain Between Us kunt bekijken.

The Mountain Between Us streamen

Wil je The Mountain Between Us streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Mountain Between Us gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Mountain Between Us downloaden

movies als The Mountain Between Us kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Mountain Between Us. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Mountain Between Us. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Mountain Between Us torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Mountain Between Us te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Mountain Between Us trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Mountain Between Us je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!