The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

Nu kijken

Kijk The Mountain Between Us

Moeite met waar je nou The Mountain Between Us moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Mountain Between Us

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Kate Winslet en Idris Elba zijn vreemden voor elkaar in dit meeslepende drama totdat een vliegtuigongeluk ze dwingt de ander blind te vertrouwen. Tijdens een barre tocht over besneeuwde bergtoppen ontstaat een onverwachte aantrekkingskracht.

Regisseur en acteurs

 • Hany Abu-Assad portait

  Hany Abu-Assad

  Director

 • Idris Elba portait

  Idris Elba

  Dr. Ben Payne

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Ashley Knox

 • Dermot Mulroney portait

  Dermot Mulroney

  Actor

The Mountain Between Us

Wil je The Mountain Between Us kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Mountain Between Us streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Mountain Between Us niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Mountain Between Us zelfs gratis bekijken.

The Mountain Between Us downloaden

Wil je The Mountain Between Us ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Mountain Between Us overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Mountain Between Us torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Mountain Between Us is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Mountain Between Us trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Mountain Between Us de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.