The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

Nu kijken

Kijk The Mountain Between Us

Moeite met waar je nou The Mountain Between Us moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Mountain Between Us

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

OSCAR® Winner Kate Winslet and Golden Globe winner Idris Elba star in this suspense drama about two strangers who become stranded on a remote, snow-covered mountain following a plane crash. Forced to trust each other to survive the extreme elements, they begin a perilous journey through hundreds of miles of wilderness, each discovering a strength they never knew possible.

Regisseur en acteurs

 • Hany Abu-Assad portait

  Hany Abu-Assad

  Director

 • Idris Elba portait

  Idris Elba

  Dr. Ben Payne

 • Kate Winslet portait

  Kate Winslet

  Ashley Knox

 • Dermot Mulroney portait

  Dermot Mulroney

  Actor

The Mountain Between Us

Wil je The Mountain Between Us kijken? De movie van Hany Abu-Assad uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Mountain Between Us op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Mountain Between Us met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Mountain Between Us downloaden

Het downloaden van The Mountain Between Us is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Mountain Between Us ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Mountain Between Us streamen

Het streamen van The Mountain Between Us heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Mountain Between Us online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Mountain Between Us kijkt. Ideaal!

The Mountain Between Us torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Mountain Between Us. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Mountain Between Us trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Mountain Between Us voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.