Takara - La nuit où j'ai nagé

Takara - La nuit où j'ai nagé

Bekijk de trailer

Kijk Takara - La nuit où j'ai nagé

Moeite met waar je nou Takara - La nuit où j'ai nagé moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zesjarige jongen Takara beleeft een avontuur in de sneeuw als hij een tekening naar zijn vader wil brengen. Met dit heel eenvoudige verhaal - warm, grappig, weemoedig en charmant - roepen de twee filmmakers een hele wereld op, vertrouwend op de kracht van het beeld. In Japan ontdekte het filmersduo de zesjarige jongen Takara Kogawa, die heel naturel bleek te kunnen spelen. Ze kozen ervoor om de jongen niet te regisseren en hem zoveel mogelijk vrij te laten zijn. Regisseurs Kohei Igarashi en Damien Manivel (Un jeune poète, Le parc) houden van eenvoud en weten magie te halen uit dagelijkse handelingen. Het woordeloze Takara - La nuit où j'ai nagé roept dan ook de betovering van het dagelijkse leven op, met veel zorg voor de geluidsband: weinig muziek en veel echte omgevingsgeluiden. Takara is niet alleen een portret van dit ene kind (de makers zagen een kleine Buster Keaton in hem) maar ook van de sneeuwrijke regio Aomori in Japan. Ze filmden simpelweg Takara, zijn familie, een hond en de landschappen. Zo wilden ze een groter, voor iedereen herkenbaar verhaal vertellen over hoe het voelt om een kind te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Damien Manivel portrait

  Damien Manivel

  Director

 • Igarashi Kohei portait

  Igarashi Kohei

  Director

 • Kogawa Takara portrait

  Kogawa Takara

  Young Boy

 • Takashi Kogawa portrait

  Takashi Kogawa

  Actor

 • Keiki Kogawa portrait

  Keiki Kogawa

  Actor

 • Chisato Kogawa portrait

  Chisato Kogawa

  Actor

 • Yûji Kudô portrait

  Yûji Kudô

  Actor

Trailers

Takara - La nuit où j'ai nagé

Takara - La nuit où j'ai nagé streamen

Takara - La nuit où j'ai nagé streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Takara - La nuit où j'ai nagé downloaden

Zin om Takara - La nuit où j'ai nagé te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Takara - La nuit où j'ai nagé te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Takara - La nuit où j'ai nagé torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Takara - La nuit où j'ai nagé makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Takara - La nuit où j'ai nagé trailer

Wil je er zeker van zijn dat Takara - La nuit où j'ai nagé jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.