Takara - La nuit où j'ai nagé

Takara - La nuit où j'ai nagé

Bekijk de trailer

Kijk Takara - La nuit où j'ai nagé

Moeite met waar je nou Takara - La nuit où j'ai nagé moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zesjarige jongen Takara beleeft een avontuur in de sneeuw als hij een tekening naar zijn vader wil brengen. Met dit heel eenvoudige verhaal - warm, grappig, weemoedig en charmant - roepen de twee filmmakers een hele wereld op, vertrouwend op de kracht van het beeld. In Japan ontdekte het filmersduo de zesjarige jongen Takara Kogawa, die heel naturel bleek te kunnen spelen. Ze kozen ervoor om de jongen niet te regisseren en hem zoveel mogelijk vrij te laten zijn. Regisseurs Kohei Igarashi en Damien Manivel (Un jeune poète, Le parc) houden van eenvoud en weten magie te halen uit dagelijkse handelingen. Het woordeloze Takara - La nuit où j'ai nagé roept dan ook de betovering van het dagelijkse leven op, met veel zorg voor de geluidsband: weinig muziek en veel echte omgevingsgeluiden. Takara is niet alleen een portret van dit ene kind (de makers zagen een kleine Buster Keaton in hem) maar ook van de sneeuwrijke regio Aomori in Japan. Ze filmden simpelweg Takara, zijn familie, een hond en de landschappen. Zo wilden ze een groter, voor iedereen herkenbaar verhaal vertellen over hoe het voelt om een kind te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Damien Manivel portrait

  Damien Manivel

  Director

 • Igarashi Kohei portait

  Igarashi Kohei

  Director

 • Kogawa Takara portrait

  Kogawa Takara

  Young Boy

 • Takashi Kogawa portrait

  Takashi Kogawa

  Actor

 • Keiki Kogawa portrait

  Keiki Kogawa

  Actor

 • Chisato Kogawa portrait

  Chisato Kogawa

  Actor

 • Yûji Kudô portrait

  Yûji Kudô

  Actor

Trailers

Takara - La nuit où j'ai nagé

Wil je Takara - La nuit où j'ai nagé kijken? De movie van Damien Manivel uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Takara - La nuit où j'ai nagé op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Takara - La nuit où j'ai nagé met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Takara - La nuit où j'ai nagé downloaden

Het downloaden van Takara - La nuit où j'ai nagé is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Takara - La nuit où j'ai nagé ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Takara - La nuit où j'ai nagé streamen

Het streamen van Takara - La nuit où j'ai nagé heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Takara - La nuit où j'ai nagé online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Takara - La nuit où j'ai nagé kijkt. Ideaal!

Takara - La nuit où j'ai nagé torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Takara - La nuit où j'ai nagé. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Takara - La nuit où j'ai nagé trailer

Bekijk eerst even de trailer van Takara - La nuit où j'ai nagé voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.