Takara - La nuit où j'ai nagé

Takara - La nuit où j'ai nagé

Bekijk de trailer

Kijk Takara - La nuit où j'ai nagé

Moeite met waar je nou Takara - La nuit où j'ai nagé moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zesjarige jongen Takara beleeft een avontuur in de sneeuw als hij een tekening naar zijn vader wil brengen. Met dit heel eenvoudige verhaal - warm, grappig, weemoedig en charmant - roepen de twee filmmakers een hele wereld op, vertrouwend op de kracht van het beeld. In Japan ontdekte het filmersduo de zesjarige jongen Takara Kogawa, die heel naturel bleek te kunnen spelen. Ze kozen ervoor om de jongen niet te regisseren en hem zoveel mogelijk vrij te laten zijn. Regisseurs Kohei Igarashi en Damien Manivel (Un jeune poète, Le parc) houden van eenvoud en weten magie te halen uit dagelijkse handelingen. Het woordeloze Takara - La nuit où j'ai nagé roept dan ook de betovering van het dagelijkse leven op, met veel zorg voor de geluidsband: weinig muziek en veel echte omgevingsgeluiden. Takara is niet alleen een portret van dit ene kind (de makers zagen een kleine Buster Keaton in hem) maar ook van de sneeuwrijke regio Aomori in Japan. Ze filmden simpelweg Takara, zijn familie, een hond en de landschappen. Zo wilden ze een groter, voor iedereen herkenbaar verhaal vertellen over hoe het voelt om een kind te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Damien Manivel portrait

  Damien Manivel

  Director

 • Igarashi Kohei portait

  Igarashi Kohei

  Director

 • Kogawa Takara portrait

  Kogawa Takara

  Young Boy

 • Takashi Kogawa portrait

  Takashi Kogawa

  Actor

 • Keiki Kogawa portrait

  Keiki Kogawa

  Actor

 • Chisato Kogawa portrait

  Chisato Kogawa

  Actor

 • Yûji Kudô portrait

  Yûji Kudô

  Actor

Trailers

Takara - La nuit où j'ai nagé

Veel gehoord over Takara - La nuit où j'ai nagé en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Takara - La nuit où j'ai nagé heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Takara - La nuit où j'ai nagé streamen

Wil je Takara - La nuit où j'ai nagé, de movie met Kogawa Takara, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Takara - La nuit où j'ai nagé zelfs gratis kijken.

Takara - La nuit où j'ai nagé downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Takara - La nuit où j'ai nagé ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Takara - La nuit où j'ai nagé er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Takara - La nuit où j'ai nagé torrent

Op zoek naar een torrent van Takara - La nuit où j'ai nagé? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Takara - La nuit où j'ai nagé te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Takara - La nuit où j'ai nagé trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Takara - La nuit où j'ai nagé. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.