The Oath
%
64

The Oath

Nu kijken

Kijk The Oath

Moeite met waar je nou The Oath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Oath

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

From the producers of Get Out & BlackkKlansman comes a raw and riotous political comedy for divisive times. A controversial White House policy turns family member against family member in The Oath, a savagely funny dark comedy about surviving life and Thanksgiving in the age of political tribalism. When Chris (Ike Barinholtz), a high-strung 24-hour progressive news junkie, and his more levelheaded wife Kai (Tiffany Haddish) learn that citizens are being asked to sign a loyalty oath to the President, their reaction is disbelief, followed by idealistic refusal. But as the Thanksgiving deadline to sign approaches, the combination of sparring relatives, Chris's own agitation and the unexpected arrival of two government agents (John Cho and Billy Magnussen) sends an already tense holiday dinner gathering completely off the rails. As timely as it is outrageous, THE OATH is a gleefully wicked reinvention of the traditional holiday comedy for our divisive political times

Regisseur en acteurs

 • Ike Barinholtz portait

  Ike Barinholtz

  Director

 • Ike Barinholtz portait

  Ike Barinholtz

  Chris

 • Tiffany Haddish portait

  Tiffany Haddish

  Kai

 • Billy Magnussen portait

  Billy Magnussen

  Mason

 • John Cho portait

  John Cho

  Peter

 • Carrie Brownstein portait

  Carrie Brownstein

  Alice

 • Jon Barinholtz portrait

  Jon Barinholtz

  Pat

 • Meredith Hagner portait

  Meredith Hagner

  Abbie

 • Chris Ellis portait

  Chris Ellis

  Hank

 • Nora Dunn portait

  Nora Dunn

  Eleanor

 • Priah Ferguson portrait

  Priah Ferguson

  Hardy

 • Brian Guest portait

  Brian Guest

  Avery

 • Henry Kaufman portrait

  Henry Kaufman

  Asher

 • Matt Corboy portait

  Matt Corboy

  Clint Marks

 • Jay Duplass portait

  Jay Duplass

  Clark

 • Max Greenfield portait

  Max Greenfield

  Dan

The Oath

Zin om The Oath lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Oath te bekijken voor je op een rijtje.

The Oath downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Oath downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Oath. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Oath er ook in SD heel goed uit.

The Oath streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Oath net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Oath hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Oath helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Oath torrent

Denk je dat je om The Oath te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Oath trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Oath de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.