The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun

Bekijk de trailer

Kijk The Old Man and the Gun

Moeite met waar je nou The Old Man and the Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford), een van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw, gaat door het leven als een gentleman met bijhorende luxe en weelde. Alles lijkt compleet op het moment dat hij de vrouw van zijn leven ontmoet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) zijn zinnen op hem zet ontstaat er een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charme van Forrest moeilijk kan weerstaan.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Forrest Tucker

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  John Hunt

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Jewel

 • Danny Glover portait

  Danny Glover

  Actor

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Actor

 • Tika Sumpter portait

  Tika Sumpter

  Maureen Hunt

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Actor

 • Isiah Whitlock Jr. portait

  Isiah Whitlock Jr.

  Actor

 • Robert Longstreet portait

  Robert Longstreet

  Stephen Beckley Jr.

Trailers

The Old Man and the Gun

Veel gehoord over The Old Man and the Gun en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Old Man and the Gun heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Old Man and the Gun streamen

Wil je The Old Man and the Gun, de movie met Robert Redford, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Old Man and the Gun zelfs gratis kijken.

The Old Man and the Gun downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Old Man and the Gun ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Old Man and the Gun er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Old Man and the Gun torrent

Op zoek naar een torrent van The Old Man and the Gun? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Old Man and the Gun te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Old Man and the Gun trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Old Man and the Gun. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.