The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun

Bekijk de trailer

Kijk The Old Man and the Gun

Moeite met waar je nou The Old Man and the Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford), een van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw, gaat door het leven als een gentleman met bijhorende luxe en weelde. Alles lijkt compleet op het moment dat hij de vrouw van zijn leven ontmoet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) zijn zinnen op hem zet ontstaat er een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charme van Forrest moeilijk kan weerstaan.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Forrest Tucker

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  John Hunt

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Jewel

 • Danny Glover portait

  Danny Glover

  Actor

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Actor

 • Tika Sumpter portait

  Tika Sumpter

  Maureen Hunt

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Actor

 • Isiah Whitlock Jr. portait

  Isiah Whitlock Jr.

  Actor

 • Robert Longstreet portait

  Robert Longstreet

  Stephen Beckley Jr.

Trailers

The Old Man and the Gun

Wil je The Old Man and the Gun kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Old Man and the Gun streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Old Man and the Gun niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Old Man and the Gun zelfs gratis bekijken.

The Old Man and the Gun downloaden

Wil je The Old Man and the Gun ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Old Man and the Gun overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Old Man and the Gun torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Old Man and the Gun is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Old Man and the Gun trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Old Man and the Gun de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.